Τα πρώτα εισιτήρια για το Κύπελλο

Τα πρώτα εισιτήρια για το Κύπελλο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εισιτήρια που οδηγούν στον 2ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, «σφραγίζονται» από σήμερα έως και την Κυριακή. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην Καλλιθέα, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 στο πρώτο ματς.

Σήμερα, θα δώσει και η ΑΕΚ τον επαναληπτικό της αγώνα με αντίπαλο τον Φωκικό στην Αμφισσα (18.00, OTE sport4), με την Ενωση να αντιμετωπίζει την αναμέτρηση αυτή ως ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, που αρχίζει στις 28 Σεπτεμβρίου. Το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ δίνει τη δυνατότητα στον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως τον Δημήτρη Γροντή στη θέση του αριστερού μπακ και τον Βασίλη Ρόβα που αναμένεται να πάρει τη θέση του ανέτοιμου Κορδέρο στο κέντρο. Απόντες θα είναι και οι Αρης Σοϊλέδης και Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων – ρεβάνς του 1ου γύρου του κυπέλλου Ελλάδας (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων): 17.00 (OTE sport5): Λαμία – Ηρακλής (0-1), 18.00: Φωκικός – ΑΕΚ (0-4), 20.30 (OTE sport4) Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα (1-0). Σάββατο: 16.30 Επισκοπή – Ηρακλής Ψαχνών (1-1), Φωστήρας – Αχαρναϊκός (0-0), 17.00 Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (1-1). Κυριακή: 16.30 Πανηλειακός – Παναχαϊκή (0-3), Τράχωνες – Χανιά (0-4), Τύρναβος – Πιερικός (1-0), Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα (1-0), Εθνικός Γαζώρου – Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1), Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός (0-0).

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί η κλήρωση για τους αγώνες της 2ης φάσης του κυπέλλου, όπου θα αγωνιστούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας μαζί με όσες της Φούτμπολ Λιγκ προκριθούν από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή