ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύντομα

Σύντομα

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τον δεύτερό του αγώνα στο τουρνουά της Μιλούζ (Γαλλία) θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που στις 22.00 θα αντιμετωπίσει τη Στρασμπούρ. Ο άλλος αγώνας της ημέρας θα διεξαχθεί στις 19.30 ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και στην Μπάγερν Μονάχου.

ΠΑΛΗ: Ο Νικόλαος Βάρκας θα εκπροσωπήσει σήμερα την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής, που συνεχίζεται στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Αύριο, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, στα 71 κ. θα αγωνιστεί ο Γιώργος Πρεβολαράκης και στα 98 κ. ο Σπύρος Κουντουρατζής.

ΠΟΛΟ: Στην Οστια της Ιταλίας διεξάγονται οι ημιτελικοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων γυναικών.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στη Ρουμανία συνεχίζεται το βαλκανικό πρωτάθλημα αμαξοδήγησης. Την Ελλάδα εκπροσωπούν οι Αλέξανδρος Ζαμπούρης, Δημήτρης Κουκούλης και Θανάσης Χατζόπουλος.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ολοκληρώνεται στο «Φιλίππειο» το τουρνουά που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας στη μνήμη του δημοσιογράφου Στέφανου Οικονομόπουλου. Η διοργάνωση αποτελεί μια σπουδαία προετοιμασία ενόψει ττης έναρξης του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα: 11.00: Φοίβος – ΧΑΝΘ, 13.00: Κιλκίς – Δράμα, 14.45: Αγώνας για τις θέσεις 5-6, 16.15: Μικρός τελικός, 17.45: Τελικός.