Σύντομα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τον δεύτερό του αγώνα στο τουρνουά της Μιλούζ (Γαλλία) θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που στις 22.00 θα αντιμετωπίσει τη Στρασμπούρ. Ο άλλος αγώνας της ημέρας θα διεξαχθεί στις 19.30 ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και στην Μπάγερν Μονάχου.

ΠΑΛΗ: Ο Νικόλαος Βάρκας θα εκπροσωπήσει σήμερα την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής, που συνεχίζεται στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Αύριο, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, στα 71 κ. θα αγωνιστεί ο Γιώργος Πρεβολαράκης και στα 98 κ. ο Σπύρος Κουντουρατζής.

ΠΟΛΟ: Στην Οστια της Ιταλίας διεξάγονται οι ημιτελικοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων γυναικών.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στη Ρουμανία συνεχίζεται το βαλκανικό πρωτάθλημα αμαξοδήγησης. Την Ελλάδα εκπροσωπούν οι Αλέξανδρος Ζαμπούρης, Δημήτρης Κουκούλης και Θανάσης Χατζόπουλος.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ολοκληρώνεται στο «Φιλίππειο» το τουρνουά που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας στη μνήμη του δημοσιογράφου Στέφανου Οικονομόπουλου. Η διοργάνωση αποτελεί μια σπουδαία προετοιμασία ενόψει ττης έναρξης του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα: 11.00: Φοίβος – ΧΑΝΘ, 13.00: Κιλκίς – Δράμα, 14.45: Αγώνας για τις θέσεις 5-6, 16.15: Μικρός τελικός, 17.45: Τελικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή