Ανησυχία για Σίλντενφελντ εν όψει Ντιναμό Μόσχας

Ανησυχία για Σίλντενφελντ εν όψει Ντιναμό Μόσχας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια άτσαλη σύγκρουση του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον Στέφανο Κοτσόλη στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης έστειλε πρόωρα τον Κροάτη στ’ αποδυτήρια με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, δημιουργώντας αρχικά ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο. Οι ενοχλήσεις υποχώρησαν αργότερα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον κρατήσουν εκτός μάχης, αλλά θα χρειαστεί να επανεκτιμηθεί σήμερα η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού ώστε να ξέρει με σιγουριά ο Γιάννης Αναστασίου αν θα τον υπολογίζει για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του. Ο 41χρονος τεχνικός σκέφτεται ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και χωρίς τον Σίλντενφελντ δύσκολα θα το τολμήσει, όχι μόνο επειδή είναι ο πιο έμπειρος παίκτης στη θέση αυτή, αλλά και επειδή ο Ρισβάνης δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός αποστολής.

Οι Ρώσοι φτάνουν σήμερα στην Αθήνα, με τους Βαλμπουενά, Κουράνι και Σάμπα να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής είναι αυτή του Ντενίσοφ ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Ζενίτ και θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Εκτός πλάνων είναι εδώ και καιρό ο τραυματίας Κοζλόφ, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Βενκέρ. Η Ντιναμό θα προπονηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου στις 8 το βράδυ. Σήμερα το πρωί θα βγουν στα εκδοτήρια όσα (φτηνά) εισιτήρια επέστρεψαν οι σύνδεσμοι για τις θύρες 7 και 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή