Στην Πόλη ο Αστέρας Τρίπολης για την αναμέτρηση με Μπεσίκτας

Στην Πόλη ο Αστέρας Τρίπολης για την αναμέτρηση με Μπεσίκτας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεβασμό στον αντίπαλο, όμως χωρίς φόβο, ζήτησε ο Στάικος Βεργέτης από τους παίκτες του για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπεσίκτας (20.00) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «Αρκάδες» γνωρίζουν πολύ καλά πως η αποστολή τους είναι δύσκολη, δεν βρίσκονται όμως στην Πόλη για αναψυχή: «Το όνειρο δεν ξεκίνησε τώρα, έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν ότι πρέπει να αντεπεξέλθουν. Σε τι βαθμό θα τα καταφέρουμε δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Το πλάνο έχει αρχή και τέλος στην αμυντική συνοχή. Κοντά τις γραμμές και να εκμεταλλευτούμε τους όποιους χώρους βρούμε. Πρώτα όμως είναι η αμυντική λειτουργία».

Σεβασμό στον Αστέρα πάντως δείχνει ο Σλάβεν Μπίλιτς. Ο προπονητής της Μπεσίκτας, είτε γιατί θέλησε να ακολουθήσει τη διπλωματική οδό είτε γιατί το πιστεύει, στη συνέντευξη Τύπου έπλεξε το εγκώμιο του αποψινού αντιπάλου της ομάδας του: «Είμαστε δεκαπέντε λεπτά εδώ και δεν έχετε πει το όνομα του αντιπάλου μας. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, από καλό πρωτάθλημα. Παίζει σε Λίγκα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (δεν γνώριζε προφανώς πως η ΑΕΚ έχει υποβιβαστεί), απέκλεισε τη Μάιντς και τη Μακάμπι. Εχει καλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Είμαστε η Μπεσίκτας και παρά το γεγονός πως δεν αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα, είναι απαραίτητο να κερδίζουμε όλα τα ματς. Θα είμαστε προετοιμασμένοι κόντρα στην Τρίπολη και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Σεβόμαστε απεριόριστα τον αντίπαλό μας, μα θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Ο Κροάτης προπονητής ξεκαθάρισε ότι έχει στη διάθεσή του τους Σόσα και Ντεμπά Μπα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει εάν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή