Εκτός οκτάδας η Φίλιου, στη «μάχη» και το ανσάμπλ

Εκτός οκτάδας η Φίλιου, στη «μάχη» και το ανσάμπλ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις λεπτομέρειες έχασε η Βαρβάρα Φίλιου την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα της μπάλας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής που συνεχίζεται στη Σμύρνη. Η γυμνάστρια ήρθε 10η και ύστερα από εκτελέσεις σε δύο όργανα (στεφάνι – μπάλα) βρίσκεται στη 14η θέση του σύνθετου ατομικού και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να μπει στην 24άδα των φιναλίστ. Η Κορίνα Αλευρογιάννη πλασαρίστηκε στην 36η θέση στην μπάλα και στη 40ή στο σύνθετο. Τα κορίτσια σήμερα θα αγωνιστούν στις κορύνες. Στο ατομικό ξεχωρίζουν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ρωσίδες. Ετσι στην πρώτη θέση βλέπουμε το «κορίτσι-θαύμα» Γιάνα Κουντριάβτσεβα και ακολουθούν η Μαργαρίτα Μαμούν και η Αλεξάνδρα Σολντάτοβα. Τέταρτη είναι η πρωταθλήτρια της Ασία Σενγιού Ντενκ (Κορέα), η οποία προπονείται στη Ρωσία.

Στη Σμύρνη θα βρεθεί σήμερα και η ομάδα του ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Λαμπρινή Βλαχογιάννη, Αναστασία Γιουβανάκη και Στεφανία Μήτσανα). «Ολα θα πάνε καλά αρκεί τα κορίτσια να δείξουν ψυχραιμία και ηρεμία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα προγράμματά μας είναι καλά και μένει μόνο η σωστή εκτέλεση και στο ταπί της Σμύρνης», δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου. Τα αγωνίσματα στο ομαδικό θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή