Τα βλέμματα σε Βόλο και Κομοτηνή

Τα βλέμματα σε Βόλο και Κομοτηνή

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φαβορί παραμένουν φαβορί, ειδικά όταν υπάρχει διαφορά μιας ολόκληρης κατηγορίας, αλλά το Κύπελλο είναι από τη φύση του μια διοργάνωση που γεννά εκπλήξεις και ως εκ τούτου υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στη σημερινή πρεμιέρα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας στη διοργάνωση, παρά τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει στα περισσότερα παιχνίδια. Στο σημερινό πρόγραμμα, μόνο μία αναμέτρηση είναι μονομαχία πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ ομάδων της μεγαλύτερης κατηγορίας (Skoda Ξάνθη – Νίκη Βόλου, 16.30, OTE sport3HD), υπάρχουν όμως αρκετά ματς με ιδιαίτερο χρώμα. Δεν είναι νοκ άουτ αναμετρήσεις. Οι 32 ομάδες (18 της Σούπερ Λίγκας και 14 της Φούτμπολ Λιγκ) είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μία φορά (δεν θα υπάρχουν, δηλαδή, αγώνες ρεβάνς) και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου στην τελική βαθμολογία θα προκριθούν στη φάση των 16.

Ενα απ’ αυτά τα ματς είναι εκτός έδρας (19.00), αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου, μια ομάδα που όταν αγωνιζόταν πρόσφατα στη Σούπερ Λίγκα είχε έντονη αντιπαλότητα με τους «πράσινους». Ο Αναστασίου άφησε στην Αθήνα για να ξεκουραστούν τους Ζέκα και Σίλντενφελντ (μαζί με τους τραυματίες Μέντες, Μπεργκ, Σπυρόπουλο) και θα χρησιμοποιήσει μια ενδεκάδα με κάποιους από τους θεωρούμενους βασικούς και αρκετούς παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Aγγλος τερματοφύλακας Λουκ Στιλ. Οι Βολιώτες φίλαθλοι δείχνουν ενδιαφέρον για το παιχνίδι και αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο.

Σχεδόν γεμάτο θα είναι σήμερα (16.30) και το γήπεδο της Κομοτηνής, μιας και τα εισιτήρια του αγώνα του Πανθρακικού με την ΑΕΚ έχουν γίνει ανάρπαστα, κυρίως από οπαδούς των φιλοξενούμενων. Μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους είναι η απουσία του Φερνάντες, ενώ η ΑΕΚ η οποία ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το Κύπελλο είναι πάνοπλη και αντιμετωπίζει ως εξαιρετικά σημαντικό το παιχνίδι. Την ίδια ώρα στη γειτονική Ξάνθη η Skoda υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, με τους γηπεδούχους να έχουν στον πάγκο τους για δεύτερο σερί αγώνα ως υπηρεσιακό προπονητή τον Νεντίδη και τους Βολιώτες να ετοιμάζονται για πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, λόγω της απογοητευτικής παρουσίας των θεωρούμενων «βασικών» στο πρωτάθλημα. Ξεχωρίζουν, επίσης, τα ματς του Απόλλωνα με τον Εργοτέλη (16.30), του Πανιωνίου με τον Φωστήρα (19.00, OTE sport5), του Αιγινιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (16.30, OTE sport4) και της Ζακύνθου με τον ΟΦΗ (16.30, OTE sport5).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή