Επιστροφή Τσάμπιονς Λιγκ με ΑΠΟΕΛ και μεγάλα ματς

Επιστροφή Τσάμπιονς Λιγκ με ΑΠΟΕΛ και μεγάλα ματς

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη κι όταν δεν παίζει, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκει τρόπο να κλέβει την παράσταση, όπως πριν από τον αποψινό μεγάλο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «πολύς» Σουηδός στράικερ θα απουσιάσει από τη μάχη στο Παρκ ντε Πρενς, όπου οι Γάλλοι χρειάζονται νίκη για να έχουν ακόμη ελπίδες κατάκτησης της πρώτης θέσης στον όμιλο, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να… σκοράρει λεκτικά κατά του προπονητή Πεπ Γουαρδιόλα, που αν και πήγε στην Μπάγερν, λατρεύεται ακόμη στο Καμπ Νου. «Αν δεν υπήρχαν οι αποφάσεις κάποιου, η Μπαρτσελόνα δεν θα είχε αποτύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2010», είπε για τη σεζόν που ο ίδιος ήταν στη Βαρκελώνη.

Τα προβλήματα του τεχνικού της Παρί, Λοράν Μπλαν, δεν περιορίζονται στον Ιμπραΐμοβιτς, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Εσεκίελ Λαβέτσι ούτε τον Τιάγκο Σίλβα.

Για τον ίδιο όμιλο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Αγιαξ και του υπόσχεται δύσκολο βράδυ. Ο τεχνικός του, Γιώργος Δώνης, είπε χθες ότι πρόκειται για ματς μεγαλύτερων απαιτήσεων από εκείνο στη Βαρκελώνη.

Ερωτηθείς για την τελευταία του αναμέτρηση με τον ομόλογό του στον Αγιαξ, τον Φρανκ ντε Μπουρ, στο εκτός έδρας 1-0 του Παναθηναϊκού επί του «Αίαντα» το 1996, ο κ. Δώνης είπε ότι «οι αναμνήσεις μένουν για μια ζωή, τότε ήμουν γρήγορος…».

Ο Γουαρδιόλα, θα παρατάξει την Μπάγερν χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί στη Μόσχα και εξέφρασε την απογοήτευσή του που το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας της ΤΣΣΚΑ.

Τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς: Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα, Σπόρτινγκ-Τσέλσι, Σάλκε-Μάριμπορ, Σαχτάρ-Πόρτο, ΜΠΑΤΕ-Μπιλμπάο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή