Σε ρυθμούς Γιούβε οι «ερυθρόλευκοι»

Σε ρυθμούς Γιούβε οι «ερυθρόλευκοι»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε το τρίποντο με μεγάλη δυσκολία στο Ηράκλειο, στον συγκλονιστικό αγώνα με τον Εργοτέλη, ωστόσο αυτή η πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του ενόψει του αυριανού ραντεβού με τη Γιουβέντους στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Πέρα από τη νίκη, κέρδος για τον Μίτσελ είναι το γεγονός πως οι Αφελάι, Κασάμι, Εντινγκά και Αμπιντάλ ξεκουράστηκαν, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Κρήτη. Επιπλέον, ο Μπενίτες αποθεραπεύτηκε πλήρως και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντιθέτως, ο Σιόβας που χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή, πιθανότατα θα προφυλαχθεί ώστε να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Εως και χθες είχαν διατεθεί 25.000 εισιτήρια του ραντεβού των «αιωνίων». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας, έως και αύριο αναμένεται να εξαντληθούν. Παρεμπιπτόντως, για το αυριανό ματς με τη Γιουβέντους δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού διευκρίνισαν και χθες πως το πρόσφατο ταξίδι του Ερίκ Αμπιντάλ στη Βαρκελώνη έγινε για να διευθετήσει ένα προσωπικό του θέμα. Μάλιστα, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας και εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Γιουβέντους.

• «Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ομως δεν σημαίνει ότι επειδή νίκησες την Ατλέτικο, θα νικήσεις και τη Γιουβέντους. Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος» δήλωσε ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, διευκρινίζοντας πως το καλοκαίρι η Γιουβέντους  είχε  ενδιαφερθεί  για την  απόκτηση  του  Μανωλά.

• Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε χθες τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας, ρίχνοντας την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με γκολ του Ακόστα στο 63΄ ύστερα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Τσάβες, επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, ο οποίος έχασε έδαφος στην έδρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή