Προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα στον Παναθηναϊκό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την μπάλα στα δικά του πόδια πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος! Σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το βαρύ κλίμα, πήγε στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες, με στόχο να ανεβάσει το ηθικό τους και όχι τους τόνους: «Η επιτυχία και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής. Να ξέρετε ότι και εγώ έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα, να μη σκύβεις το κεφάλι, ούτε και να ντρέπεσαι. Hλθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί. Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται. Φυσικά, ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Για παράδειγμα, και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από τη Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκατ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές».

• Με 20 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός για την Ολλανδία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν. Εκτός πλάνων του Αναστασίου είναι μόνο οι Μπεργκ, Μέντες και Μπαϊράμι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή