Χαμηλοί τόνοι στον ΠΑΟΚ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ καταφέρνει και διατηρείται μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και το κάνει με εμφατικό τρόπο. Το 4-1 επί της Βέροιας στην Τούμπα ήταν απόρροια εξαιρετικού ποδοσφαίρου από τους παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος πάντως πρώτος από όλους κρατάει χαμηλούς τόνους και αυτό το πνεύμα μετέφερε και στα αποδυτήρια.

Θεωρεί πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, κυρίως σε ό,τι αφορά τον ενθουσιασμό που παρατηρείται στο περιβάλλον εντός και εκτός της ομάδας από τις εμφανίσεις, τις νίκες και την κορυφή. «Μην χαίρεστε. Δεν πετύχαμε και τίποτα σπουδαίο. Κάναμε 20 ευκαιρίες για να βάλουμε τέσσερα γκολ. Δεν είναι σοβαρή στατιστική αυτή. Κοιτάξτε τι θα κάνετε και αφήστε τα πανηγύρια. Εχουμε Κύπελλο μπροστά μας και αγώνα πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή. Δεν έχουμε περιθώρια για χαλαρότητες» είπε στα αποδυτήρια ο έμπειρος τεχνικός.

Ο «Δικέφαλος» είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εχει την καλύτερη επίθεση με 19 γκολ σε 7 αγωνιστικές, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ (δεύτερη καλύτερη άμυνα) και παίζει ποδόσφαιρο που χαίρονται να βλέπουν οι φίλαθλοί του και όχι μόνο.

Είναι η ομάδα που έχει παίκτες στους τρεις πρώτους σκόρερ της Σούπερ Λίγκας. Ο Μακ έφτασε χθες τα πέντε γκολ, ο Αθανασιάδης έχει τέσσερα γκολ, ο Ρατς έχει τρία γκολ και υπάρχουν άλλοι τρεις (Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Κάτσε) με δύο γκολ, απόδειξη ότι λειτουργεί εξαιρετικά σαν ομοιογενές σύνολο. Είναι η ομάδα με τα περισσότερο γκολ, αλλά και τις περισσότερες τελικές, έχοντας 110 προσπάθειες για να σκοράρει, με τον Ολυμπιακό δεύτερο με 99!

Ολα αυτά αφήνουν μάλλον παγερά αδιάφορο τον Αναστασιάδη που σκέφτεται ήδη το αυριανό (19.30) παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Δικέφαλος» θέλει τη νίκη, γιατί διαφορετικά μπαίνει σε περιπέτειες αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ηττηθεί στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ελληνα τεχνικό, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα και δεν αποκλείεται να κάνει αύριο την επανεμφάνισή του.

Εμεινε ο Γκατούζο

Στην υπόλοιπη αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ, ο Τζενάρο Γκατούζο βρήκε τον τρόπο να λάβει ξανά τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Κρήτη με 2-3, υπέβαλε την παραίτησή του, αφήνοντας αιχμές τόσο για τη διοίκηση, όσο και τους ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών στον Γκατούζο, αλλά και τη συνομιλία που είχε με αντιπροσωπεία παικτών και διοίκησης, ο Ιταλός ανακάλεσε την απόφασή του και παρέμεινε στην ομάδα.

Ο Λεβαδειακός έφθασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (1-0 τον Πανιώνιο), ο Πανθρακικός συνέχισε να απογοητεύει μετά τη νέα του ήττα (3-1 από τον Παναιτωλικό), ο Πλατανιάς έκανε βαθμολογικό άλμα με την επικράτηση του 1-2 στην Κέρκυρα, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα – Καλλονή (0-0) και Ατρόμητος – Εργοτέλης (1-1), έμειναν με έναν πόντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή