Πρώτο σερβίς στην Ευρώπη για τους «ερυθρόλευκους»

Πρώτο σερβίς στην Ευρώπη για τους «ερυθρόλευκους»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το «Κάστρο του Μόλυβδου», το Μπλέιμπουργκ, μία πόλη στα σύνορα της Αυστρίας με τη Σλοβενία αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα το βράδυ (21.25) την αυστριακή Ποσοζίλνιτσα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την αποστολή του Ολυμπιακού δεν ταξίδεψε ο τραυματισμένος στον καρπό Κώστας Χριστοφιδέλης. «Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τους αντιπάλους μας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να τους πιέσουμε στο σερβίς ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε εύκολους πόντους» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.

Η Ποσοζίλνιτσα, πέρσι, ήρθε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Αυστρίας και έχει αγωνιστεί 12 φορές σε κύπελλα Ευρώπης. Η «φυσική» της έδρα είναι ένα μικρό χωριό 160 κατοίκων, το Αΐχ Ντομπ. Το χωριό απέχει 4.000 μ. από το Μπλέιμπουργκ, δεν διαθέτει ξενοδοχείο αλλά έχει ομάδα βόλεϊ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός από το βόλεϊ ανδρών διαθέτει τμήματα βόλεϊ γυναικών και τένις. Για την περιοχή, η συμμετοχή στη διοργάνωση αποτελεί ένα είδος γιορτής και το νεόδμητο γυμναστήριο του Μπλέιμπουργκ αναμένεται να είναι γεμάτο.

Στον όμιλο του  Ολυμπιακού  συμμετέχουν, επίσης, η γερμανική Φριντριχσάφεν και η ρωσική Ζενίτ Καζάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή