Sold out η Λεωφόρος με Αϊντχόφεν

Sold out η Λεωφόρος με Αϊντχόφεν

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εισιτήρια τέλος για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν! Τα 16 χιλ. «μαγικά χαρτάκια» που κυκλοφόρησαν για τον αυριανό «τελικό» με την PSV (20:00) έγιναν ανάρπαστα και η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες ότι δεν υπάρχουν άλλα προς πώληση. Δεν αναμένονται και επιστροφές από συνδέσμους (τα ελάχιστα που δεν έχουν διαθέσει ακόμα, θα εξαντληθούν σήμερα) οπότε δεν τίθεται θέμα να ανοίξουν αύριο τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια συνεχίζει να διατίθεται για την ανάπλαση του πιο ιστορικού γηπέδου της χώρας. Ευχόμαστε καλό αγώνα, με υποδειγματική φίλαθλη συμπεριφορά και επιτυχία στην ομάδα μας» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ. Μοναδικό «αγκάθι» για τον Αναστασίου παραμένει ο Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα λίγο νωρίτερα του αναμενομένου, αλλά η συμμετοχή του θα παραμείνει αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Πέτριτς έκανε ατομικό, για προληπτικούς περισσότερο λόγους.

Το ματς στο Αϊντχόφεν ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων. Επειτα από συμφωνία του με τον Τάκη Φύσσα, ο Γιόνας Κόλκα, που είναι τώρα προπονητής στις ακαδημίες της PSV, θα παρουσιάσει σήμερα στους τεχνικούς των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού όλο το πρότζεκτ της ομάδας του για την ανάδειξη ταλέντων και την προώθησή τους στην πρώτη ομάδα. Ο Φινλανδός πρώην άσος του «τριφυλλιού» θα τιμηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή