Το γόητρο και οι βαθμοί δίνουν κίνητρο στον ΠΑΟ

Το γόητρο και οι βαθμοί δίνουν κίνητρο στον ΠΑΟ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η ήττα από την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο να έκοψε οριστικά το νήμα που οδηγούσε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έσβησε και την επιθυμία του Παναθηναϊκού για ένα φινάλε αντάξιο της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Οι «πράσινοι» βρίσκονται από χθες στην παγωμένη Μόσχα για το αυριανό (18.00) ραντεβού τους με την Ντιναμό, χωρίς να το αντιμετωπίζουν ως ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία. Το γόητρο αλλά και η προσπάθεια βελτίωσης της θέσης τους στο ranking της UEFA για να έχουν πιο βατές κληρώσεις τα επόμενα χρόνια είναι ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι, όπως και το επόμενο (και τελευταίο του ομίλου) με την Εστορίλ στην Αθήνα.

«Για εμάς είναι δεδομένο και το έχουμε σαν αρχή: θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Ενα ευρωπαϊκό ματς δεν μπορεί να είναι αδιάφορο. Δεν είμαστε η ομάδα που θα αδιαφορήσει. Εχουμε νέα παιδιά που σε τέτοια παιχνίδια παίρνουν εμπειρίες πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Είναι άσχημο που δεν έχουμε αγώνες στα πόδια μας. Μας λείπει ο ρυθμός και αυτή η κατάσταση δεν είναι η πιο ιδανική για όλες τις ελληνικές ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν κι αυτό θέλουμε όλοι μας», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα, όπου βρήκε θερμοκρασία -5 β. Κελσίου, η οποία έπεσε ακόμα περισσότερο το βράδυ.

Ο 42χρονος προπονητής πήρε στην αποστολή 21 παίκτες και η μόνη «παραχώρηση» που έκανε ήταν η απόφασή του να αφήσει στην Αθήνα τον Ζέκα, μαζί με τους τραυματίες Ατζαγκούν και Καρέλη. Ο Πορτογάλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μόλις προχθές και παρότι είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, η συμμετοχή του στο αυριανό ματς θα ήταν αχρείαστο ρίσκο. Ο Τάκης Φύσσας δεν ακολούθησε την αποστολή, διότι έχει αρκετά θέματα να «τρέξει» αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή