Ξέσπασε ο Λεβαδειακός, «ανάσα» για Πανθρακικό

Ξέσπασε ο Λεβαδειακός, «ανάσα» για Πανθρακικό

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη της αγωνιστικής που ξεχώρισε και για την παρθενική χρήση του σπρέι από τους διαιτητές, πέτυχε ο Λεβαδειακός επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα. Τρεις αγωνιστικές χωρίς να σημειώσει τέρμα είχε συμπληρώσει η ομάδα της Βοιωτίας που με αριστοτεχνικό στήσιμο συνέτριψε τον ΠΑΣ που ήταν αγνώριστος σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ. Για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, δύο γκολ πέτυχε ο Μάντζιος, ένα ο Μιλοσάβλιεβ και ένα ο Τομάς.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στην Καλλονή, νικώντας με 2-1, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 22΄ λόγω αποβολής του Πιπίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από τη συγκεκριμένη φάση προήλθε και το γκολ του Κλέιτον, ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 2-0. Το σκορ είχε ανοίξει λίγο νωρίτερα ο Σολτάνι στο 13ο λεπτό. Η Καλλονή εκμεταλλεύτηκε προσωρινά τη νωχελικότητα της Ξάνθης, μειώνοντας στις αρχές του δευτέρου μέρους έπειτα από κοντινή προβολή του Βαλιού. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, ωστόσο σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Χογκ.

Στην Κέρκυρα, ο αγώνας διεξήχθη σε εξαιρετικά βαρύ τερέν με τους Φαίακες να επικρατούν με 1-0 του Πανιωνίου χάρη σε κοντινό σουτ του Κόντου από το 14΄. Οι Νεοσμυρνιώτες πίεσαν για την ισοφάριση, ιδίως στο τελευταίο 20λεπτο λόγω της αποβολής του Καρντόσο με δεύτερη κίτρινη. Αν και άγγιξε το γκολ με τους Γιάννου, Κολοβό και Μπουμάλ, ο Πανιώνιος έφυγε με άδεια χέρια από την Κέρκυρα.

Στο χειρότερο ποιοτικά παιχνίδι, αν και οι ομάδες είναι ικανότατες, Ατρόμητος και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της χθεσινής ημέρας, ο Πανθρακικός γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από 2,5 μήνες, επικρατώντας με 1-0 του Πλατανιά. Με τον Ντιγκινί να σκοράρει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, η ομάδα της Θράκης κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Κρητικούς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Ιτούα (59΄) και του Αγκιλέρα (80΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή