Ευκαιρία του ΠΑΟ να μειώσει τη διαφορά

Ευκαιρία του ΠΑΟ να μειώσει τη διαφορά

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» φέρνει τον Παναθηναϊκό σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αρκεί να περάσει με επιτυχία το αποψινό (17.15) «κρας τεστ» στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο στην έδρα του Παναιτωλικό. Είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που έχουν οι «πράσινοι» στο πρόγραμμά τους (ακολουθεί την Κυριακή αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη), τα οποία θα δείξουν αν μπορούν να παραμείνουν άμεσα ανταγωνιστικοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Εξι ή έστω τέσσερις βαθμοί σε δύο έδρες όπου πέρυσι δεν κέρδισε ούτε έναν, θα είναι «χρυσάφι» για τον Παναθηναϊκό και θα του επιστρέψουν να κοιτάει ψηλότερα, ειδάλλως θα χάσει έδαφος και πολλές από τις ελπίδες που γέννησαν οι τρεις συνεχόμενες νίκες του στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η αναμενόμενη απουσία του Πράνιτς από το ματς του Αγρινίου επιβεβαιώθηκε χθες, με την ανακοίνωση της 20μελούς αποστολής από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Κροάτης πήγε με άδεια στην Κροατία για σοβαρό οικογενειακό του θέμα, έχασε όλες τις προπονήσεις από τη Δευτέρα και υπολογίζεται πλέον μόνο για τον αγώνα της Τρίπολης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κουτρουμπής με απόφαση του Αναστασίου στο πλαίσιο του ροτέισον, με στόχο να γίνει μια ισορροπημένη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού σε αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Ο Ατζαγκούν έβγαλε και χθες μέρος της προπόνησης και έχει ελπίδες μόνο για τον αγώνα της Τρίπολης, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας (θλάση) Σπυρόπουλος. Ο Παναιτωλικός δεν έδωσε εισιτήρια όπως είναι η πάγια τακτική του σε όλα τα παιχνίδια, και οι λιγοστοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο θα πάνε στο γήπεδο μεμονωμένα.

• Διαψεύδει η ΠΑΕ δημοσιεύματα τσεχικών εφημερίδων που πρόβαλαν δηλώσεις του Ζντένεκ Σκάζνι περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Νιβάλντο.

• Η εξ αναβολής 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με άλλα δύο παιχνίδια. Η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (17.15) και ο ΟΦΗ τον Εργοτέλη (19.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή