Τσάμπιονς Λιγκ: Ολοκληρώνεται το παζλ των «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολοκληρώνεται το παζλ των «16»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αυλαία πέφτει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα φώτα στρέφονται πρώτα στη Ρώμη και τη Βαρκελώνη και κατά δεύτερο λόγο σε Λονδίνο και Αμστερνταμ.

Η Ρόμα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, σε μια μάχη όπου ο χαμένος χάνεται. Ενώ η Ρόμα ξέρει ότι με νίκη προκρίνεται, οι πρωταθλητές Αγγλίας πρέπει ακόμη κι αν νικήσουν να περιμένουν και το αποτέλεσμα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ στο Μόναχο. Αν οι Ρώσοι νικήσουν την Μπάγερν αφήνουν έξω τους Αγγλους.

Στο «Καμπ Νου» (21.45, ΝΕΡΙΤ) θα κριθεί η πρωτιά του ΣΤ΄ ομίλου καθώς η Μπαρτσελόνα χρειάζεται νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν για να την προσπεράσει, όμως οι Γάλλοι έχουν πίσω στη βασική ενδεκάδα τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που δεν έφυγε και με τους καλύτερους όρους από την Μπαρτσελόνα.

Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στον άλλον αγώνα του ομίλου, καθώς ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται νίκη στην έδρα του Αγιαξ για να πάρει την τρίτη θέση και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μία θέση στους «16» παίζεται μεταξύ της Σάλκε και της Σπόρτινγκ. Στους Πορτογάλους αρκεί ένας βαθμός στο Λονδίνο με την Τσέλσι, αλλιώς νίκη της Σάλκε στο Μάριμπορ θα δώσει σε αυτήν την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή