Αντίστροφη μέτρηση για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέρες μετράνε ο Μάρκους Μπεργκ και ο Σωτήρης Νίνης, ο πρώτος για να κλείσει με υπογραφές τη συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του και ο δεύτερος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από επτά δύσκολους μήνες αποχής. «Ελπίζω η ανανέωση του συμβολαίου μου να είναι δώρο για τον κόσμο. Θέλω το θέμα να έχει τελειώσει μέχρι τα Χριστούγεννα» τόνισε ο Σουηδός στράικερ στο περιθώριο εκδήλωσης στο κατάστημα των «Marks & Spencer» στην Ερμού παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, με τον Eλληνα διεθνή να δηλώνει: «Μετράω τις μέρες για να παίξω πάλι στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω αγωνιστικό ρυθμό, αλλά περιμένω πώς και πώς τις πρώτες μου στιγμές».

Η προετοιμασία για τον αυριανό (17.30) αγώνα στην Ξάνθη ολοκληρώνεται σήμερα, με τους Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο να υπολογίζονται. Και οι δύο μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Μπαϊράμι που έκανε πάλι ατομικό και λογικά θα μείνει εκτός. «Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και έχει τρομερή βελτίωση με τον ερχομό του κ. Λουτσέσκου. Παίζει πιο επιθετικά, είναι αρκετά δημιουργική, με χαφ που δημιουργούν εύκολα το γκολ. Νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Δύσκολο εκτός έδρας ματς έχει αύριο (17.15) και ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ. Αν και ο φορμαρισμένος ΠΑΣ μοιάζει ιδιαίτερα απειλητικός στα Γιάννενα, ο Aγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να εκτίσει στο παιχνίδι αυτό τη μία αγωνιστική (τέσσερις κίτρινες) της ποινής του ο Ρατς. Hταν μια επιλογή – έκπληξη, με δεδομένο ότι εκτός πλάνων παραμένουν και οι τραυματίες Μακ, Τζιόλης, Κατσικάς, ενώ στα επόμενα τρία ματς είναι ο (θεωρητικά πιο εύκολος) αγώνας με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και θα μπορούσε να πάρει μικρότερο ρίσκο επιλέγοντας αυτόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή