Nίκη και Εργοτέλης προς Φούτμπολ Λιγκ

Nίκη και Εργοτέλης προς Φούτμπολ Λιγκ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εργοτέλης και Νίκη Βόλου παρέμειναν φαβορί για υποβιβασμό από τη Σούπερ Λιγκ, αφού τόσο οι Κρητικοί όσο και οι Βολιώτες είναι τη δεδομένη στιγμή οι αδύναμοι κρίκοι του πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ηττήθηκε με 3-1 στην Κέρκυρα, ενώ η Νίκη, που βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, έχασε στη Βέροια με 2-0. Κοντά τους παραμένει και ο Πανθρακικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή. Ρευστή παραμένει και η κατάσταση στον ΟΦΗ ο οποίος βρίσκεται και αυτός στη ζώνη του υποβιβασμού μετά το 1-1 με την Καλλονή, στο Ηράκλειο.

Στην Κέρκυρα, ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα στο 68΄ με τον Φιντέλεφ, αλλά οι Φαίακες σε περίπου 15 λεπτά στο δεύτερο μέρος έφθασαν στην ανατροπή. Τα γκολ του Καϊκούτ (51΄, 67΄) και αυτό του Μαρκόφσκι (63΄) λύγισαν την αντίσταση των Κρητικών.

Στη Βέροια, η Νίκη Βόλου δύσκολα θα μπορούσε να έχει αξιώσεις και ηττήθηκε με 2-0 (38΄ Κάμπορα, 84΄ Καλτσάς). Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται σε δυσχερέστατη κατάσταση και η συμμετοχή της στη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αμφίβολη λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Στην Κομοτηνή, Πανθρακικός και Αστέρας μοιράστηκαν από ένα βαθμό αλλά και οι δύο ομάδες μπορούν να νιώθουν άτυχες που δεν έφθασαν στη νίκη. Ο Τζάνης έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 8΄, ο Γκοϊάν ισοφάρισε στο 31΄ και μέχρι τα μέσα του δεύτερου μέρους, η ομάδα της Τρίπολης έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ο Πανθρακικός μπορούσε να είχε κλέψει τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Χασομέρη.

Στο Ηράκλειο, σημειώθηκε άλλη μία ισοπαλία, αφού ΟΦΗ και Καλλονή αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Ο Ντελγάδο με πέναλτι στο 69΄ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Λέσβου και ο Μακρής ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή