Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο με… θαύμα θα μπορέσει να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ καθώς, χθες, έχασε από τη γερμανική Φριντριχσάφεν με 0-3 (22-25, 23-25, 18-25). Με αυτή τη νίκη, οι Γερμανοί απέκτησαν διαφορά τεσσάρων βαθμών για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους ομίλους. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα «εισιτήρια» συμμετοχής στο κύπελλο Συνομοσπονδίας, όπως είχαν κάνει και την περυσινή περίοδο.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Είχε προβλήματα τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση. Ιδιαίτερα στα πρώτα δύο σετ οι «Πειραιώτες» έκαναν πολλά λάθη και στο τρίτο «παραδόθηκαν» στους Γερμανούς, που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Εντυπωσιακός ήταν ο διαγώνιος Αντριαν Γοντάριου, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους. Η βαθμολογία (4 αγώνες): Ζενίτ Καζάν 12, Φρίντριχσάφεν 7, Ολυμπιακός 3, Ποσογίλνιτσα 2 βαθμοί. Για να βρεθεί ο Ολυμπιακός στη 2η θέση πρέπει να πετύχει δύο «καθαρές» νίκες με Ποσογίλνιτσα (εντός) και Καζάν (εκτός) και να έχουν οι Γερμανοί ισάριθμες «καθαρές» ήττες.

• Τον 21χρονο Λεττονό Ρέινς Πέκμανς απέκτησε ο Φοίνικας Σύρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή