Με μεταγραφές ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2015 η ΑΕΚ

Με μεταγραφές ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2015 η ΑΕΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευχή «να βγει η ομάδα από το μαύρο τούνελ», παίκτες, προπονητής και διοίκηση της ΑΕΚ, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου, αποχαιρέτησαν χθες ακόμη μια δύσκολη χρονιά που βρήκε την ομάδα μακριά από τη μεγάλη κατηγορία. Η Ενωση επιβλήθηκε προχθές του Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ με 5-1, ανανέωσε το ραντεβού με τους φιλάθλους της για τις 8/1 όταν θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, και, πλέον, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στις αναμενόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Πριν από τη γιορτή στο ΟΑΚΑ, οι κ. Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς είχαν συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου και θεωρείται δεδομένο πως στις πρώτες μέρες του 2015, ο «Δικέφαλος» θα ενισχυθεί με τουλάχιστον έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Στα σχέδια υπάρχει και η απόκτηση του σέντερ φορ, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν θα γίνει κάποια κίνηση τώρα ή το καλοκαίρι.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 1ου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ: Ερμιονίδα – Καλλιθέα 1-1, Φωστήρας – Πανηλειακός 3-0 (ά.α.), Επισκοπή – Αλιμος 0-2, Χανιά – Αχαρναϊκός 2-2. Για τον 2ο όμιλο: Αν. Καρδίτσας – Αγρ. Αστέρας 1-0, Ζάκυνθος – Απόλλων Καλ. 0-2, Ηρακλής – Λαμία 0-0, Εθνικός Γαζ. – ΑΕΛ 2-1, Τύρναβος – Αιγινιακός 0-0, Πιερικός – Φωκικός 1-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή