Πρώτος στόχος ο Κόστα για τον Ολυμπιακό

Πρώτος στόχος ο Κόστα για τον Ολυμπιακό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις δρομολογούνται στον Ολυμπιακό στο θέμα της απόκτησης του αντικαταστάτη του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο έμπειρος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Αλ Σαλίγια, Ρικάρντο Κόστα που αποτελεί τον πρώτο στόχο των «ερυθρόλευκων», εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας. Εφόσον διευθετηθεί το θέμα της λύσης του συμβολαίου του με την Αλ Σαλίγια (είναι ομάδα του Κατάρ), τότε θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζουμε πως επιθυμία του Μίτσελ είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής έως το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τη Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση μέσα στο 2015. Πρόκειται για το ματς με τον Πλατανιά που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα.

Για την απόφαση του Αμπιντάλ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μίλησε ο Ισπανός τεχνικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» που εκπέμπει από την περιοχή της Βαρκελώνης. «Εδώ και περίπου δύο μήνες ξέραμε ότι ο Ερίκ σκέφτονταν να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Μας είχε αναφέρει την πιθανότητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν από ένα δίμηνο. Υποθέταμε ότι οι λόγοι του θα ήταν είτε οικογενειακοί, είτε προσωπικοί. Σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν εύκολο να του αλλάξουμε άποψη και δεν το προσπαθήσαμε», τόνισε ο Μίτσελ.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό αυτός ο τύπος των ποδοσφαιριστών να μένει στο ποδόσφαιρο. Είναι προσωπικότητες που δίνουν πολλά, προσφέρουν και ωφελούν τον χώρο, γιατί έχουν να δώσουν πολλά. Ατομα σε επιτελικές θέσεις στον χώρο που έχουν γνώση, που μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία και τις φιλοδοξίες τους και καθημερινά γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να τους εκμεταλλευτούμε όσον το δυνατόν καλύτερα. Κάτι που ισχύει για τον Ερίκ. Απολαύστε τον εάν πάει τελικά στην Μπαρτσελόνα. Αλλά ένα είναι το σίγουρο. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να τον απολαμβάνει, όπου κι αν βρίσκεται, γιατί είναι πολύ μεγάλος…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή