Τετραήμερο… πριμ Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Τετραήμερο… πριμ Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη επί της Κέρκυρας κράτησε τον Παναθηναϊκό κοντά στην κορυφή και του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι στο δεύτερο μισό της περιόδου μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να μείνει ανταγωνιστικός ώς το τέλος. Αν πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που είχε πέρυσι στο δεύτερο μισό της περιόδου και εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι στον β΄ γύρο υποδέχεται στη Λεωφόρο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τον δεύτερο Ολυμπιακό, θα έχει καλύτερες πιθανότητες να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει τον τίτλο, στόχος που έμοιαζε εξωπραγματικός μερικούς μήνες νωρίτερα.

Το «πριμ» του Αναστασίου στους παίκτες του ήταν ένα τετραήμερο εορταστικό ρεπό. Εκαναν χθες ένα χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης και έμειναν ελεύθεροι μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, με τους Αναστασίου και Βόκολο να τους υπενθυμίζουν ότι την άλλη Κυριακή παίζουν στα Γιάννινα και πρέπει να είναι σωστοί επαγγελματίες ακόμα και στην… ξεκούρασή τους. Με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣ, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν 700 εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης Ιανουαρίου.

• Μετά την οριστική συμφωνία με τον Μπεργκ (υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 στην αρχή της νέας χρονιάς), η προσοχή πλέον στρέφεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ειδικά στην απόκτηση ενός στόπερ. ΜΜΕ του Βελγίου αναφέρουν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει από τώρα κίνηση για τον Γκαλίτσιο.

• Εθελοντές δότες μυελού των οστών έγιναν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Το περασμένο Σάββατο συγκεντρώθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» και έδωσαν δείγμα για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Οραμα – Ελπίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή