Σύντομα

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΟ

Πειθαρχική δίωξη σε Αγγελίδη, ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον πρόεδρό της, Ιάκωβο Αγγελίδη, για το αδίκημα της δυσφήμησης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων. Λόγω της δήλωσης που έκανε στις 22 Δεκεμβρίου σχετικά με τη διαιτησία και τις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν το ποδόσφαιρο.

ΑΡΗΣ

Πρόταση από Κάλας

Ο Αλεξ Κάλας, αδελφός του πρώην προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη για να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κ. Κάλας δεσμεύτηκε να αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του Αρη, να προχωρήσει σε μεταγραφές και μαζί με ομάδα επιχειρηματιών να δημιουργήσει τη νέα ΠΑΕ, που θα πρέπει να συστηθεί εφόσον οι «κίτρινοι» κερδίσουν την άνοδό τους στη Φούτμπολ Λιγκ.

ΟΦΗ

Προσφυγή ο Ντουντού

Τις οφειλές προς το πρόσωπό του πρόκειται να διεκδικήσει με προσφυγή ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί στους Κρητικούς το δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου. Σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο υπεβλήθη ο Αλέξης Περογαμβράκης, η επάνοδος του οποίου στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις τέσσερις με έξι εβδομάδες

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στην πόρτα της εξόδου

Μετά την αποχώρηση του Ουσίε Οκάτσι, άλλοι τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για τον σύλλογο της Κομοτηνής. Ο τεχνικός της ομάδας, Μάνουελ Ρόκα, επιθυμεί ένα καλό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και από τον Ιανουάριο να προβεί σε μεταγραφές, προκειμένου να ξεφύγει ο Πανθρακικός από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μενσά Μπονσού για ΑΕΚ

O Ποπς Μενσά Μπονσού φαίνεται πως τελικά είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του σέντερ στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος Βρετανός με σπουδαία καριέρα σε ομάδες της Ευρωλίγκας (Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γκαλατάσαραϊ) αποχώρησε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα για να ενταχθεί στην Ενωση. Ο Μενσά Μπονσού πέρυσι είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά κόπηκε στα ιατρικά τεστ.

ANTETOKOYNMΠΟ

Καλή εμφάνιση

Νέα καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σάρλοτ Χόρνετς με 108-101 είχε 11 πόντους με 5/6 βολές, 3/4 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη σε 34΄32΄΄. Τα χθεσινά αποτελέσματα: Μιλγουόκι Μπακς – Σάρλοτ Χόρνετς 101-108, Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 125-104, Ιντιάνα Πέισερς – Νιου Ορλίνς Πέλικανς 96-84, Ορλάντο Μάτζικ – Μπόστον Σέλτικς 100-95, Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Σικάγο Μπουλς 91-99, Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς 87-91, Ατλάντα Χοκς – Λος Αντζελες Κλίπερς 107-104, Μπρούκλιν Νετς – Ντένβερ Νάγκετς 102-96, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 111-115 (παρ.), Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς 124-115, Λος Αντζελες Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 115-105.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή