Επέστρεψε σπίτι του ο Τόρες

Επέστρεψε σπίτι του ο Τόρες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη… γειτονιά του επέστρεψε ο Φερνάντο Τόρες από χθες, καθώς ο κάποτε ασταμάτητος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Λίβερπουλ και της εθνικής Ισπανίας θα φορά ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» τουλάχιστον για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, δανεικός, όχι από την Τσέλσι αλλά από τη Μίλαν.

Η φόρμουλα που βρέθηκε για τον 30χρονο στράικερ, ο οποίος δόθηκε δανεικός από την Τσέλσι στη Μίλαν τον Αύγουστο, ήταν να μεταγραφεί το Σάββατο από τους Λονδρέζους στους Μιλανέζους και να παραχωρηθεί δανεικός χθες από τη Μίλαν στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, σε συμφωνία με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2016, όπως επιβεβαίωσε η επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο. Ετσι έπειτα από 7,5 χρόνια ο Τόρες επιστρέφει στο Βιθέντε Καλδερόν.

«Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στις 5 Ιανουαρίου. Γυρίζει στο σπίτι του, όπου αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια μας», ανέφερε η ιστοσελίδα της «Ατλέτι».

Πέρα από τα κρίσιμα τέρματά του με την εθνική Ισπανίας, όπως εκείνο που της χάρισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, ο Τόρες είχε λαμπρή καριέρα στην Ισπανία με την Ατλέτικο, σκοράροντας 91 τέρματα σε 244 αγώνες και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τα 17 του! Στη Λίβερπουλ ο «Ελ Νίνιο» γνώρισε τέσσερα σπουδαία χρόνια πριν τον αποκτήσει έναντι 64 εκατ. ευρώ η Τσέλσι. Κι αν πέτυχε κάποια σημαίνοντα γκολ, όπως στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Τόρες έφυγε από την Τσέλσι ως αποτυχημένος, ενώ τέσσερις μήνες στη Μίλαν σκόραρε μόλις μία φορά.

Συνεπώς, αν και έχει χριστεί με την Ισπανία δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης και μία φορά παγκόσμιος πρωταθλητής, έχασε τη θέση του στους «Φούριας Ρόχας». Τώρα με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη ευελπιστεί ότι αυτό θα ανατραπεί, και ότι θα βοηθήσει τους «ροχιμπλάνκος» να καλύψουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Με παίκτες όπως ο Τόρες μπορούμε να το πετύχουμε» είπε χθες ο μέσος της Ατλέτικο Κόκε. Η Ατλέτικο έχει κληρωθεί στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ να αντιμετωπίσει τη γερμανική Λεβερκούζεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή