Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου της 31ης αγωνιστικής, όπου ενδέχεται οι «ερυθρόλευκοι» να κατακτήσουν το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους: 15.00: Πανθρακικός – Παναθηναϊκός, 17.15: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, 19.30: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Αύριο: 19.30: Βέροια – Αστέρας Τρίπολης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Εβρο Σουφλίου, ενώ ο Αρης και η Καβάλα που ακολουθούν σε απόσταση ενός βαθμού παίζουν εκτός έδρας με τη Θύελλα Φιλώτα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αντίστοιχα. Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: 16.30: Θύελλα Φιλώτα – Αρης, Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Δράμας – Καμπανιακός, Πανσερραϊκός – Εβρος Σουφλίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καβάλα, Αρης Ακροποτάμου – Καστοριά, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αγιονερίου.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ελληνικό και Παναθηναϊκός δίνουν σήμερα (14.00) τον πρώτο τους αγώνα στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης (ΑΠΧ Αργοναύτες) για τη σειρά των τελικών της Α1 γυναικών. Το σκορ βρίσκεται στο 1-1 από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια, με την πρωταθλήτρια ομάδα να αναδεικνύεται στις συνολικά τρεις νίκες. Στις 12.00, στη Βούλα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Πρωτέα και την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Ο Πρωτέας προηγείται με 2-0 στις νίκες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Αύριο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (21.45) στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς. Οι «πράσινοι» χάνουν με 0-2 στη σειρά και αν ηττηθούν ξανά θα αποκλειστούν από το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

ΒΟΛΕΪ: Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός δίνουν σήμερα (17.00) το τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Α1 ανδρών. Αύριο στην Πυλαία (19.00), θα αναδειχθεί η πρώτη ομάδα του τελικού, από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με 2-2.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Θέση στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μονπελιέ (Γαλλία) θα διεκδικήσουν σήμερα η Βάσω Μιλλούση που θα αγωνιστεί στον τελικό της δοκού ισορροπίας (16.30) και ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο (17.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή