«Πόλεμος» για τα επεισοδιακά πρακτικά

«Πόλεμος» για τα επεισοδιακά πρακτικά

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φούντωσε και πάλι ο πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Μποροβήλο, με αφορμή τον τρόπο που διαχειρίστηκε η Σούπερ Λίγκα τα ηχογραφημένα πρακτικά της επεισοδιακής συνεδρίασης του Δ.Σ. με πρωταγωνιστές τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Βασίλη Κωνσταντίνου και άνδρα της προσωπικής ασφάλειας του πρώτου. Οι νέες σπίθες προήλθαν από την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να παραδώσει η Σούπερ Λίγκα στον Παναθηναϊκό αντίγραφο των πρακτικών σε ηλεκτρονική μορφή διότι αυτό που του παρέδωσε απομαγνητοφωνημένο πιθανολογείται ότι είναι αλλοιωμένο «καθότι δεν περιλαμβάνει την πλήρη αποτύπωση της ηχητικής καταγραφής που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης, αντιθέτως ελλείπει τουλάχιστον μια ολόκληρη παράγραφος στην οποία περιλαμβάνονται εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη».

Ο κ. Μποροβήλος αρνήθηκε με γραπτή δήλωση κάθε ευθύνη για τη «δήθεν» παραποίηση των πρακτικών και ζητεί να συσταθεί επιτροπή για να διερευνήσει το θέμα. Τονίζει μεταξύ άλλων: «Μετά την επίμαχη συνεδρίαση κάλεσα στο γραφείο μου το αρμόδιο στέλεχος το οποίο ασχολείται χρόνια, ως γραμματέας του Δ.Σ., με την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών και του επέστησα την προσοχή να κάνει το καθήκον του όπως ακριβώς κάνει μέχρι σήμερα, χωρίς να παραλείψει το παραμικρό, γεγονός για το οποίο με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά. Τονίζω ότι ουδέποτε πήρα στα χέρια μου είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό υλικό (CD) της εν λόγω συνεδρίασης και μάλιστα ούτε καν ασχολήθηκα, για να μην κατηγορηθώ αδίκως, όπως δυστυχώς συνέβη, για επικοινωνιακούς σκοπούς και για την πρόκληση εσφαλμένων εντυπώσεων».

Η απάντηση των «πρασίνων» δεν είχε επίσημο χαρακτήρα αλλά ήταν αρκετά δηκτική: «Ο Παναθηναϊκός δεν εξέφρασε κανένα προβληματισμό για τον επαγγελματισμό του στελέχους – γραμματέα που ήταν επιφορτισμένος για την απομαγνητοφώνηση. Εκείνο που μας προκαλεί εντύπωση και απορία είναι ποια ήταν η ανησυχία – ανάγκη που ένιωσε ο κ. Μποροβήλος ώστε να του πει να κάνει τη δουλειά και το καθήκον του με τον τρόπο που το έκανε πάντα…».

• Αλλους τρεις παίκτες χάνει ο Αναστασίου για τον αγώνα με την Κέρκυρα, μετά τους Μπεργκ, Μαυρία, Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδη. Ο Πέτριτς θα μείνει εκτός δέκα ημέρες λόγω θλάσης α΄ βαθμού στο γαστροκνήμιο, ο Λαγός μία εβδομάδα λόγω θλάσης α΄ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και ο Δώνης 3-4 ημέρες λόγω διάτασης επίσης στον αριστερό δικέφαλο.

• Ο Γιάννης Κομιανίδης, μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος και μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα τη σεζόν 1963-64, απεβίωσε χθες. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17.00 στο νεκροταφείο Βούλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή