Σύντομα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέρμπι πρωτιάς

Με το εξ αναβολής ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 19.00 στο ΟΑΚΑ, θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δράση στη Σαντορίνη

Με αγώνα κολύμβησης 2,4 χλμ. αρχίζει σήμερα στη Σαντορίνη το «Santorini Experience». Αύριο θα διεξαχθούν αγώνες στα 5, 10 και 15 χλμ. στη μαγευτική Οία.

ΠΟΛΟ

Ελπίζει σε πρόκριση

Κρίσιμος είναι ο σημερινός αγώνας της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού με την ιταλική Μπρέσια (18.30). Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στο «φάιναλ 6» του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών θα διεξαχθούν σήμερα οι αγώνες: 14.00: Εθνικός – ΠΑΟΚ, 16.00: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, Γλυφάδα – Καλαμάκι, Βουλιαγμένη – Υδραϊκός, Χίος – Νηρέας Λαμίας.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ελληνικές συμμετοχές

Με τις πέντε μπάλες στο ανσάμπλ νεανίδων και με τα προγράμματα σε στεφάνι και μπάλα στο ατομικό γυναικών συνεχίζεται σήμερα, στο Μινσκ, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ρυθμικής. Η ελληνική ομάδα του ανσάμπλ αποτελείται από τις Ευφροσύνη Χαρίτου, Μαρία-Πολυξένη Ταλιέρη, Χαρίκλεια Παπαγεωργίου, Λεωνή Κάμπλιτζ-Παναγιωτοπούλου, Μελίνα-Λουίζα Δουλγερίδη, ενώ στις γυναίκες αγωνίζονται οι Βαρβάρα Φίλιου και Κορίνα Αλευρογιάννη.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Κορυφαία ονόματα

Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων ιστιοπλόων συνεχίζεται στη Χαλκιδική ο πρώτος αγώνας του «Hellenic Match Racing». Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν τα ονόματα των Π. Μάντη, Π. Καγιαλή, Θ. Τσουλφά και Β. Χειμώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή