Απομακρύνθηκαν ΑΕΚ και Ηρακλής

Απομακρύνθηκαν ΑΕΚ και Ηρακλής

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες χθες το απόγευμα, επικρατώντας της Παναχαϊκής με 3-0 σε αγώνα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Σκόρερ για την Ενωση ο Χρήστος Αραβίδης, που σκόραρε δύο τέρματα και ο Μιχάλης Μπακάκης, που σημείωσε το τρίτο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα παρέμεινε ισόβαθμη στην πρώτη θέση με τον Ηρακλή, που πέρασε νικηφόρα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ ευτύχησε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ, με γκολ του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα, έπειτα από κερδισμένο πέναλτι του Πλατέλλα. Η Ενωση, ωστόσο, δεν «έχτισε» σε αυτό το γρήγορο προβάδισμα, με την Παναχαϊκή να φαίνεται ιδιαιτέρως απειλητική, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τον Μπουντόπουλο που είχε δοκάρι στο 45΄ και τον Μαρουκάκη που νικήθηκε από τον Ανέστη σε τετ α τετ λίγο νωρίτερα. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ χάθηκε στο 43΄ με ωραία προσπάθεια του Πλατέλλα, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ δεν παρουσίασε ιδιαίτερη βελτίωση επιθετικά, περιορίζοντας όμως τους αμυντικούς κινδύνους της. Βρήκε δίχτυα ξανά με τον Χρήστο Αραβίδη (68΄), ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το γεγονός πως το γκολ επετεύχθη και πάλι από στατική φάση κατέδειξε το πρόβλημα δημιουργίας φάσεων που χαρακτήρισε το μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού παιχνιδιού. Μετά το 2-0, η ΑΕΚ εμφανίστηκε πιο κινητική, χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες με σουτ των Μπαρμπόσα, Ανάκογλου και Τζανετόπουλου που σημάδεψε το δοκάρι στο 88΄. Το καλύτερο για το τέλος κράτησε ο Μιχάλης Μπακάκης, που με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό 3-0 για την Ενωση.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ: Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης 0-1 (48΄ Μπαμ Μπαμ) και Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής επίσης 0-1 (54΄ Λουκίνας). Στη βαθμολογία Ηρακλής και ΑΕΚ έχουν από 13 βαθμούς, ο Απόλλων Σμύρνης 4, η Λάρισα 3, ο Ολυμπιακός Βόλου 1 και η Παναχαϊκή είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς.

Οσον αφορά τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Φούτμπολ Λιγκ που διεξήχθη την Κυριακή, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα στον Νότιο όμιλο. Ερμιονίδα – Αχαρναϊκός 3-1, Παναιγιάλειος – Καλλιθέα 3-1 και Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή 2-0. Στη βαθμολογία: Παναιγιάλειος 12, Ερμιονίδα 11, Αχαρναϊκός 7, Καλλιθέα 6, Ηρακλής Ψαχνών 3, Επισκοπή 0. Στον Βόρειο όμιλο, Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός 1-0, Αιγινιακός – Ζάκυνθος 1-0, Αν. Καρδίτσας – Τύρναβος 2-1. Στη βαθμολογία: Αγροτικός Αστέρας 6, Αν. Καρδίτσας 6, Ζάκυνθος 6, Αιγινιακός 5, Τύρναβος 1, Πιερικός 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή