Βήμα τελικού για Σεβίλλη, προβάδισμα της Ντνίπρο

Βήμα τελικού για Σεβίλλη, προβάδισμα της Ντνίπρο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη, που επικράτησε με 3-0 της Φιορεντίνα και η Ντνίπρο που απέσπασε 1-1 στη Νάπολη, έχουν, πλέον, τον πρώτο λόγο να αναμετρηθούν στον τελικό της Βαρσοβίας στις 27 Μαΐου.

Στην Ισπανία, οι Σεβιλλιάνοι έκαναν επίδειξη δύναμης και μετέτρεψαν το ντέρμπι με τη Φιορεντίνα σε περίπατο. Ο Βιδάλ στο 17΄ και το 52΄ και ο Γκαμεϊρό στο 75΄, έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδας τους, να σκέφτεται από τώρα πώς θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στον τελικό.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Α. Βιδάλ, Καρίσο, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Μπανέγκα, Βιτόλο, Μπιά (73΄ Ιμπόρα), Ρέγιες (58΄ Κόκε), Μπάκα (75΄ Γκαμεϊρό).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς (46΄ Ρίτσαρντς), Αλόνσο, Σάβιτς, Γκ. Ροντρίγκεζ, Ματίας Φερνάντεζ, Μπάντελι (68΄ Πιζάρο), Μπόρχα Βαλέρο, Χοακίν, Σαλάχ, Γκόμεζ (80΄ Ιλισιτς).

Στην Ιταλία, η ουκρανική Ντνίπρο κατάφερε για ένα ημίχρονο να φέρει στα… μέτρα της τη Νάπολι, επιτρέποντάς της μόνο δύο καλές φάσεις με δοκάρι του Ιγκουαΐν στο 9΄ και τον Ινσίνιε στο 22΄. Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήταν διαφορετικό, αφού οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με περισσότερους επιθετικούς προσανατολισμούς και σκόραραν στο 50΄ με κεφαλιά του Λόπεζ. Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν πως οι Ναπολιτάνοι θα σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, η Ντνίπρο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ισοφάρισε με τον Ζέλεζνιοφ στο 81΄. Το γκολ, πάντως, έπρεπε να ακυρωθεί, αφού ο Ζέλεζνιοφ ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Και οι δύο επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου.

ΝΑΠΟΛΙ: Αντούχαρ, Μπρίτος, Μάτζιο, Γκούλαμ, Αλμπιόλ, Ζορζίνιο, Χάμσικ, Νταβίντ Λόπεζ (71΄ Γκαργκάνο), Καγιεχόν (77΄ Γκαμπιαντίνι), Ιγκουαΐν, Ινσίνιε (82΄ Μέρτενς).

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Ντάγκλας, Λίχκεβιτς (57΄ Γκάμα), Κανκάβα (69΄ Μπένζους), Φεντέτσκι, Λέο Μάτος, Τσεμπεριάτσκο, Φεντόρτσουκ, Ρόταν, Κάλινιτς (80΄ Σελέζνιοφ), Κονοπλιάνκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή