Χέρι – χέρι επιστρέφουν στα «σαλόνια» ΑΕΚ, Ηρακλής

Χέρι – χέρι επιστρέφουν στα «σαλόνια» ΑΕΚ, Ηρακλής

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι μάχες πλέι οφ και πλέι αόυτ της Φούτμπολ Λιγκ. Η ΑΕΚ μολονότι έπαιξε με τη φωτιά δεν «κάηκε», έχοντας έστω και στο τέλος τη βοήθεια της τύχης για να ανατρέψει το 0-1 του Απόλλωνα στο τελικό 2-1, χάρη σε γκολ του Σοϊλέδη στο 90΄. Η κούραση και οι απουσίες σε συνδυασμό με την έλλειψη κινήτρου, βγάζουν ένα μέτριο ποιοτικά αποτέλεσμα για την Ενωση. Το κίνητρο, ωστόσο, θα μπορούσε να επανέλθει γρήγορα αν η ΑΕΚ δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Απόλλωνα, συνεπώς απαιτείται επαγγελματισμός, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής των τριών νικών. Ο «Γηραιός» ξεπέρασε και το εμπόδιο της Παναχαϊκής, ενώ η Λάρισα κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ομως, οι 10 βαθμοί που χωρίζουν τη θεσσαλική ομάδα από ΑΕΚ και Ηρακλή μοιάζουν σχεδόν απίθανο να καλυφθούν. Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου: Ηρακλής – Παναχαϊκή 2-0, ΑΕΚ – Απόλλων Σμ. 2-1 και Ολυμπιακός Β. – Λάρισα 0-1. Στη βαθμολογία: Ηρακλής 16, ΑΕΚ 16, Λάρισα 6, Απόλλων 4, Ολυμπιακός Β. 1, Παναχαϊκή 0.

Για την τρίτη αγωνιστική, στα πλέι αόυτ του νοτίου ομίλου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Επισκοπή – Καλλιθέα 0-2, Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-1, Ηρακλής Ψαχνών – Ερμιονίδα 2-0. Στη βαθμολογία: Παναιγιάλειος 12, Ερμιονίδα 11, Αχαρναϊκός 10, Καλλιθέα 9, Ηρακλής Ψαχνών 6, Επισκοπή 0. Στον βόρειο όμιλο: Αν. Καρδίτσας – Αγρ. Αστέρας 0-1, Τύρναβος – Ζάκυνθος 2-2, Αιγινιακός – Πιερικός 3-0 (ά.α.). Στη βαθμολογία: Αγροτικός Αστέρας 9, Αιγινιακός 8, Ζάκυνθος 7, Καρδίτσα 6, Τύρναβος 2, Πιερικός -3, λόγω τιμωρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή