Νίκη της Βουλιαγμένης, ένσταση από Ολυμπιακό

Νίκη της Βουλιαγμένης, ένσταση από Ολυμπιακό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διεκδίκηση του τίτλου της Α1 πόλο γυναικών ξαναμπήκε η Βουλιαγμένη ύστερα από την εκτός έδρας νίκη της επί του Ολυμπιακού με 10-9 (2-4, 1-0, 4-2, 2-3), με την οποία μείωσε τη σειρά των τελικών σε 1-2. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν παράπονα από τη διαιτησία και κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας την επανάληψη της αναμέτρησης για δύο φάσεις που έγιναν στο τέταρτο οκτάλεπτο. Οταν το σκορ ήταν 8-8 υποστηρίζουν πως η μπάλα πέρασε τη νοητή γραμμή του τέρματος σε σουτ της Λογοθέτη, ύστερα από απόκρουση της Κούβδου, ενώ θεωρούν ότι το γκολ της νίκης ήταν εκπρόθεσμο. Η ένσταση θα εκδικαστεί σήμερα.

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 4-1, αλλά οι φιλοξενούμενες, με πρωταγωνίστρια την Αντιγόνη Ρουμπέση, ισοφάρισαν και στο φινάλε του 3ου οκταλέπτου πέρασαν μπροστά με 8-6. Οι «Πειραιώτισσες» διαμόρφωσαν το σκορ σε 8-8, αλλά και πάλι η Βουλιαγμένη μπήκε στη θέση του οδηγού. Στο 8-10, το σουτ της Ελενας Ξενάκη (1.27 πριν από τη λήξη) δείχνει να είναι εκπρόθεσμο, κάτι που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς του Ολυμπιακού. Στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης το σουτ της Μπιανκόνι χτύπησε στο δοκάρι και η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε, εντός έδρας, για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.

Η Γλυφάδα νίκησε τον Εθνικό με 7-6 και κατέκτησε την 3η θέση στην Α1 γυναικών.

• Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα παίξουν για πρώτη φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός και ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στον Πειραιά (17.00). Για την κατάκτηση του τίτλου απαιτούνται τρεις νίκες. Το πρώτο αγώνα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης δίνουν σήμερα ο Εθνικός με τη Βουλιαγμένη (18.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή