Τελειώνει ο Περέιρα από τον Ολυμπιακό

Τελειώνει ο Περέιρα από τον Ολυμπιακό

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειλημμένη είναι πλέον η απόφαση αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» με τον Βίτορ Περέιρα στην άκρη του πάγκου κατέκτησαν τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδος δεν είναι αρκετό να τον διατηρήσει στη θέση του. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που ήθελαν στους πρωταθλητές και κυπελλούχους και ο Πορτογάλος, στους πέντε μήνες που είναι στους Πειραιώτες, δεν κατάφερε να πείσει τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πως μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα που επιθυμούν. Συν τοις άλλοις, το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στη Σκωτία, μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, για να συζητήσει με τη Ρέιντζερς το ενδεχόμενο συνεργασίας, φαίνεται πως ήταν η κίνηση που τον έφερε στην πόρτα της εξόδου.

Η λύση του συμβολαίου με τον Βίτορ Περέιρα αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στη Ρουμανία για επιχειρηματικούς λόγους και αύριο θα είναι στο Βερολίνο προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί ήδη πολλοί υποψήφιοι αντικαταστάτες του Περέιρα, άπαντες όμως τηρούν σιγή ιχθύος και δεν πρόκειται να διαρρεύσει κάτι μέχρι να επιστρέψει ο κ. Μαρινάκης από τη Γερμανία. Το ίδιο ισχύει και σε ό, τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι χθες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στο Λιμάνι ως δανεικός από την Αντερλεχτ. Στάσιμη παραμένει η υπόθεση του Καρίγιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει στην Εστουντιάντες πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχουν δώσει στους Αργεντίνους προκειμένου να πάρουν μία απάντηση. Αν για οποιονδήποτε λόγο η διοίκηση της Εστουντιάντες δεν απαντήσει, οι Πειραιώτες θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή