Δεν ασχολούνται με Χολέμπας στην Εθνική

Δεν ασχολούνται με Χολέμπας στην Εθνική

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάγο» πριν προλάβει να γίνει «φωτιά» έβαλε η ΕΠΟ στο θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας, σύμφωνα με τις οποίες υπαίτιος για τη μη κλήση του στην Εθνική για τον αγώνα με τις Ν. Φερόε και το φιλικό με την Πολωνία, είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Αποφεύγοντας μια δημόσια αντιπαράθεση που θα διακινδύνευε την ηρεμία της ομάδας σε μια στιγμή όπου γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει η καλή ψυχολογία μετά το τσουνάμι των αρνητικών αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα των προκριματικών του Euro 2016, η ανεπίσημη θέση των υπεύθυνων της «γαλανόλευκης» είναι ότι η ομάδα ασχολείται μόνο με τους παίκτες που έχουν κληθεί από τον Σέρχιο Μαρκαριάν και είναι συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Αν και είναι πολύ ενοχλημένος από τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του, ψύχραιμη στάση κράτησε και ο Καραγκούνης. Δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, τουλάχιστον όχι πριν ολοκληρωθούν οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ενσωματώθηκαν στην αποστολή και τέθηκαν στη διάθεση του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Οσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή έβγαλαν μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα σήμερα, με διπλή προπόνηση πρωί κι απόγευμα. Στο δίτερμα που έγινε χθες, οι διαθέσιμοι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με την ομάδα του Ταυλαρίδη να νικά 4-0 την ομάδα του Σάμαρη, με σκόρερ τους Μήτρογλου (2), Χριστοδουλόπουλο και Ταχτσίδη.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, από τις πρώτες δοκιμές του Μαρκαριάν είναι φανερό ότι θα δώσει πολύ επιθετικό προφίλ στην ενδεκάδα, με έναν αμυντικό χαφ και μεγάλη πίεση από τα πλάγια, με συχνές προωθήσεις των ακραίων μπακ. Η αποστολή θα ταξιδέψει με τσάρτερ την Πέμπτη για τις Ν. Φερόε και το Σάββατο, αμέσως μετά το παιχνίδι, θα μεταβεί στο Γκντάνσκ για το φιλικό της Τρίτης με την Πολωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή