Σε θέση αναμονής ο ΠΑΟ, έτοιμος για αντεπίθεση

Σε θέση αναμονής ο ΠΑΟ, έτοιμος για αντεπίθεση

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα παραπάνω θέλουν να προχωρήσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τις δικαστικές εξελίξεις αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Περιμένοντας την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, είχαν ετοιμάσει φάκελο για τη δράση της «εγκληματικής οργάνωσης» και σκοπεύουν να τον προωθήσουν στην UEFA ως έχοντες νόμιμο συμφέρον, με στόχο την αποβολή του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια και με άλλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Φενέρμπαχτσε και η Μέταλιστ. Πρόκειται, βεβαίως, για ξεχωριστές υποθέσεις, με κοινό χαρακτηριστικό ισχυρές ενδείξεις περί εμπλοκής παραγόντων των συγκεκριμένων ομάδων σε σκάνδαλα διαφθοράς, χωρίς να έχουν τελεσιδικήσει οι σχετικές υποθέσεις.

Αν προκύψει σενάριο αποβολής του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» θα πάρουν τη θέση του στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ στα τέλη Ιουλίου και όχι στις αρχές του. Βελτιώνεται, επίσης, η θέση του Αστέρα Τρ. και του Ατρόμητου. Οι Αρκάδες θα παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Περιστεριώτες απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν θα τοποθετηθεί δημόσια για τις εξελίξεις, όχι άμεσα τουλάχιστον. Θεωρεί πως ό,τι έχει να πει, το έχει πει εδώ και καιρό με πράξεις.

• Ενα βήμα πιο κοντά έρχονται καθημερινά Παναθηναϊκός και Σιανί, χωρίς να έχει προκύψει οριστική συμφωνία. Το κασέ του Γάλλου στόπερ υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες των «πρασίνων», αλλά με τις συχνές επαφές το αρχικό χάσμα έχει μειωθεί σημαντικά.

• Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Ελάντερ στη νίκη της Σουηδίας με 2-1 επί της Ιταλίας, για το Euro U-21. Οι Σουηδοί έπαιζαν με δέκα από το 28΄ και στη μεγάλη πίεση που δέχθηκαν, ο αμυντικός της Μάλμε αντέδρασε πολύ καλά.

• Αμεσα διέψευσε ο εκπρόσωπος του Αμπντούλ Ατζαγκούν δημοσιεύματα βελγικών ΜΜΕ περί πρότασης της Γκενκ για την απόκτησή του.

• Περισσότερα από 2 χιλ. διαρκείας έχουν ανανεωθεί μέχρι στιγμής. Oπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ήδη εξαντλήθηκαν στην πρώτη φάση της πώλησής τους οι κάρτες (κοστίζουν 190 ευρώ) για τις θύρες που είναι στα κόρνερ. Οι παλιοί κάτοχοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για να ανανεώσουν τη θέση τους. Oσες δεν ανανεωθούν, από την 1η Ιουλίου θα διατίθενται ελεύθερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή