Απαραίτητες εγγυήσεις σε Σάντσεθ

Απαραίτητες εγγυήσεις σε Σάντσεθ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αντίδοτο στους φόβους που γεννούν στον Σέρχιο Σάντσεθ οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα προσπαθεί να βρει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει με επιτυχία το τελευταίο σημαντικό κομμάτι του μεταγραφικού του παζλ, λίγο πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ισπανός στόπερ είχε συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους» από την περασμένη Παρασκευή και το ταξίδι του στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές είχε προγραμματιστεί για τα μέσα αυτής της εβδομάδας. Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις λειτούργησαν αποτρεπτικά. Ο Σάντσεθ προβληματίστηκε έντονα από τις εικόνες που έβλεπε στην ισπανική τηλεόραση και σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, φάνηκε επιφυλακτικός και αναβλητικός, ζητώντας πίστωση χρόνου.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και εκφράστηκε κατ’ αρχάς με ταξίδι – αστραπή του Λεωνίδα Βόκολου στην Ισπανία, προκειμένου να συναντηθεί χθες το βράδυ κατ’ ιδίαν μαζί του και να του δώσει εγγυήσεις τόσο για το συμβόλαιό του όσο και για τη δυνατότητα της ομάδας να μείνει ανταγωνιστική ακόμα και σε ένα πιο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Ανάλογη προσέγγιση έγινε και με τον εκπρόσωπο του Σάντσεθ, ο οποίος έχει την ευθύνη των χειρισμών τέτοιου είδους θεμάτων. Του δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι είναι διασφαλισμένη η καταβολή των χρημάτων σε ξένη τράπεζα και σε ευρώ, ενώ του επισημάνθηκε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καθεστώς επίβλεψης από την UEFA και είναι υποχρεωμένος να καταβάλει εγκαίρως όλες τις δόσεις των συμβολαίων, όπως και να τηρεί εμπρόθεσμα τους διακανονισμούς που έχει κάνει με πρώην παίκτες του.

Ανάλογοι προβληματισμοί αποδείχθηκαν τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο στην υπόθεση του Φίλιπ Χελάντερ. Αν και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλμε είχε συμφωνήσει προφορικά, το σύννεφο που πύκνωσε πάνω από το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας τον φόβισε και οδήγησε τους «πράσινους» στην απόφαση να στραφούν στον Ράσμους Τελάντερ. Το αν ο Σάντσεθ θα ακολουθήσει τον δρόμο του Σουηδού ή θα εμπιστευθεί τον Παναθηναϊκό όπως ο Δανός, θα φανεί τις επόμενες ώρες.

• Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης με στόχο να μην επιβαρυνθεί ο προσαγωγός του, ακολουθεί ο Μίκαελ Εσιέν. Ο Στιλ αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση και το απόγευμα περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

• Φιλολογικού περιεχομένου ήταν η δήλωση του Τζιμπρίλ Σισέ «θα ήθελα πολύ να ολοκληρώσω την καριέρα μου κάπου που με ξέρουν, τους ξέρω και αγαπώ. Αν περνούσε από το χέρι μου, θα υπέγραφα και αύριο στον Παναθηναϊκό»! Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήλθε στην Ελλάδα για να παίξει μουσική σε κλαμπ της Μυκόνου. Ποδόσφαιρο θα παίξει στην Σαν Πιερουάζ, ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή