Θετικά μηνύματα Σάντσεθ σε ΠΑΟ

Θετικά μηνύματα Σάντσεθ σε ΠΑΟ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μήνυμα που δείχνει ότι ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι κοντά στην απόφαση να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό εκλαμβάνεται μια ανάρτηση της συζύγου του στο instagram. «Νέες αποφάσεις, μια νέα περιπέτεια, αλλά πάντα μαζί σου. Οπου κι αν πας, εγώ θα είμαι πάντα μαζί σου» έγραψε η πανέμορφη (πρώην Μις Υφήλιος) Ελίζαμπεθ Ρέγες και δεν απομένει παρά να γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες η απόφαση του 30χρονου Ισπανού στόπερ.

Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράσμους Τελάντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τον Δανό αμυντικό να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε! Ηρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο, με τεράστια παράδοση και πολύ παθιασμένους φιλάθλους, οπότε ανυπομονώ να μπω στο γήπεδό μας για το πρώτο παιχνίδι… Ελπίζω να τα πάω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο Κορωπί και σήμερα το μεσημέρι αναχωρούν για την Ολλανδία, όπου θα κάνουν μέχρι τις 13 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οπως αναμενόταν, οι Μέντες, Σπυρόπουλος και Ντίνας έμειναν στην Αθήνα, ο πρώτος για να διαπραγματευτεί τη λύση του συμβολαίου του και οι άλλοι δύο για να βρουν ομάδα και να δοθούν δανεικοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή