Τρέξιμο και συμπεράσματα στον ΠΑΟ μετά το φιλικό

Τρέξιμο και συμπεράσματα στον ΠΑΟ μετά το φιλικό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αποτίμηση του προχθεσινού τεστ και δύο ακόμη προπονήσεις, συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία.

Αυτή τη φορά ο Αναστασίου είχε Σέρχιο Σάντσεθ στη διάθεσή του, ο οποίος όμως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο μαζί με τους Εσιέν, Βέμερ, Νάνο, Κλωναρίδη, Στιλ. Η υπόλοιπη ομάδα πραγματοποίησε τρέξιμο στο δάσος στο Οστεμπεργκ.

Το φιλικό της Τρίτης με την Κλαμπ Μπριζ έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Ο Νίκος Καλτσάς έδειξε ο πιο ενεργητικός απ’ όλους, έχοντας αρκετό ποδοσφαιρικό θράσος, ενώ πατάει περιοχή και συμμετέχει στο πρέσινγκ όταν χάνεται η μπάλα. Στο ματς με την Μπριζ δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι ένας τεχνίτης παίκτης, βλέπει γήπεδο, συμμετέχει πολύ ενεργά όσο η μπάλα είναι στα πόδια του, όμως στο φιλικό παραμέλησε αισθητά τις ανασταλτικές υποχρεώσεις του, δείγμα ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Τέλος, ο Ράσμους Θελάντερ, έπαιξε περίπου για 15 λεπτά. Ο Δανός όπως αναμενόταν, είναι δυνατός στον αέρα, είναι προσεκτικός όταν έχει την μπάλα στα πόδια του με μηδενικές πρωτοβουλίες. Δείχνει ακόμα σε μεταβατικό στάδιο και θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές για να βελτιώσει την εικόνα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή