Στην Αθήνα οι «πράσινοι» για την τελική ευθεία

Στην Αθήνα οι «πράσινοι» για την τελική ευθεία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες το βράδυ ξανά στην Αθήνα (πλην Θελάντερ και Βέμερ), ύστερα από το εξαντλητικό βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Επόμενα τεστ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, μετά και το τελευταίο ματς επί του Αγιαξ και την ήττα με 2-0, είναι δύο φιλικά παιχνίδια με τα οποία θα κλείσει η προετοιμασία των «πρασίνων» ενόψει της έναρξης του γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ (28/7).

Σύμφωνα με την αθηναϊκή ΠΑΕ, το ερχόμενο Σάββατο (18/7), ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (19.30), ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, το «Τριφύλλι» θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Ουντινέζε. Αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Κορωπί με όλους τους παίκτες παρόντες.

• «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Για το πρωτάλημα, θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Ηλθαν καλοί παίκτες, παίκτες υψηλού επιπέδου που θα μας βοηθήσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πριν, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πολλά πράγματα συμβαίνουν τώρα τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι καλό για τη χώρα, για το άθλημα. Αυτό θέλει ο καθένας στην Ελλάδα, αυτό περιμένει, να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είμαι εδώ πολλά χρόνια και νιώθω Ελληνας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κάρλος Ζέκα πριν από την επιστροφή των «πρασίνων» στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή