ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναχωρεί για Καζάν το πρώτο τμήμα της ελληνικής αποστολής

anachorei-gia-kazan-to-proto-tmima-tis-ellinikis-apostolis-2094419

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ανοικτού νερού, των καταδύσεων και της συγχρονισμένης κολύμβησης θα μεταβούν σήμερα στο Καζάν προκειμένου να πάρουν μέρος στα παγκόσμια πρωταθλήματα υγρού στίβου (24/7 – 9/8).

Στην αποκαλούμενη πρωτεύουσα των σπορ της Ρωσίας θα βρεθούν σήμερα οι: Ανοικτό νερό: Σπ. Γιαννιώτης, Αντ. Φωκαΐδης, Μ. Λυμπερτά, Κ. Αραούζου. Καταδύσεις: Στ. Παπαρούνας, Ελ. Κατσούλη (1,3μ. τρ.). Με την ομάδα του ανοικτού νερού αναχώρησε και ο κολυμβητής Απόστολος Χρήστου, καθώς προπονείται με τον Νίκο Γέμελο. Στη συγχρονισμένη, η χώρα μας θα έχει εκπροσώπους σε όλα τα αγωνίσματα (σόλο, ντουέτο, ομαδικό και κόμπο).

Στη συνέχεια, σειρά θα πάρουν οι εθνικές ομάδες του πόλο. Πρώτο θα φύγει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών (23/7) και θα ακολουθήσει των ανδρών (24/7).

Τις επόμενες ημέρες, οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης θα ανακοινώσουν και τους εκπροσώπους μας στην πισίνα.

Στο Καζάν, ήδη, βρίσκονται και αποστολές άλλων χωρών. Μία από τις μεγαλύτερες είναι αυτή της Κίνας (51 αθλητές και αθλήτριες). Ξεχωρίζει ο Σουν Γιανγκ, ο οποίος στην προηγούμενη διοργάνωση πρώτευσε στα 400, 800 και 1.500μ. ελεύθ.