Τούντορ: «Να νικήσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Τούντορ: «Να νικήσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεμέλια πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσει να βάλει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι στην Τούμπα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης (20.00). Ο Ιγκόρ Τούντορ αισιοδοξεί πως εφόσον είναι συγκεντρωμένοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του, τότε θα τα καταφέρουν απέναντι στους Δανούς.

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και θέλω να δείξουμε την πρόοδό μας. Καλό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα και προετοιμάζεται σωστά. Η πρώτη σκέψη μας όμως είναι πάντα στο δικό μας παιχνίδι» υπογράμμισε ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες.

Μάλιστα, προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα, διευκρινίζοντας ότι ο Αθανασιάδης δεν είναι ακόμη σε θέση ν’ αγωνιστεί: «Εχω 11 παίκτες που μπορεί να παίξουν και ξέρω ποιοι ακριβώς μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά. Δεν θέλω όμως να μιλήσω με λεπτομέρειες. Ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να βοηθήσει τώρα».

«Ακτινογραφώντας» την Μπρόντμπι, υποστήριξε: «Δεν συμφωνώ ότι είναι εύκολη αντίπαλος. Πριν από τους αγώνες είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις με άλλες ομάδες. Μετά θα δούμε. Εχω δει τρία παιχνίδια τους, έχουν καλούς παίκτες, είναι οργανωμένοι, παίζουν 4-3-3, όταν περνούν στην επίθεση αλλάζουν κάποια πράγματα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία».

Ο Τούντορ ρωτήθηκε για την απόφασή του να αποβάλει ο ίδιος τον Μυστακίδη στη Βέροια: «Εχει να κάνει με τον σεβασμό στην ομάδα και τον εγωισμό του καθενός. Δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα από νεαρούς παίκτες».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, υποστήριξε: «Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε και πάρουμε μια ισοπαλία, θα είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Βασικό μας μέλημα είναι να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή