Σύντομα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τελικός» με Κροατία

Η Εθνική ομάδα θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στην α΄ φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την Κροατία (22.00) και το αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου στο Ζάγκρεμπ. Θα προηγηθεί η διεξαγωγή των αναμετρήσεων Ολλανδίας-ΠΓΔΜ και Σλοβενίας-Γεωργίας.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016

Η 8η αγωνιστική

Πρεμιέρα σήμερα για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Στον 1ο όμιλο σπουδαίος αγώνας διεξάγεται στο Ικόνιο ανάμεσα στην Τουρκία και την Ολλανδία. Η Ισλανδία του Φινμπόγκασον υποδέχεται το Καζαχστάν και η Λεττονία την Τσεχία. Για τον 2ο όμιλο, η Κύπρος παίζει με το ισχυρό Βέλγιο στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Επίσης, η Ουαλλία φιλοξενεί το Ισραήλ στο Κάρντιφ, και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη την αδύναμη Ανδόρα. Τέλος, για τον 8ο όμιλο, αμφίρροπες είναι οι συναντήσεις του Παλέρμο και του Οσλο, όπου αναμετρώνται η Ιταλία με τη Βουλγαρία και η Νορβηγία με την Κροατία αντίστοιχα. Η Μάλτα παίζει εντός έδρας με το Αζερμπαϊτζάν.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

«Καστελλόριζο 2015»

Στο Καστελλόριζο θα αρχίσει αύριο ο αγώνας ιστιοπλοΐας ακριτικών νησιών «Καστελλόριζο 2015». Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 265 αθλητές, 168 στα optimist, 63 στα laser και 34 στα bictechno από 29 ομίλους της χώρας. Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα διεξαχθεί κάτι τέτοιο και οι διοργανωτές φιλοδοξούν να γίνει θεσμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή