Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός από τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 16.00: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, 18.15: Ατρόμητος – Ξάνθη, Παναιτωλικός – Πανθρακικός, 20.30: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός. Αύριο 19.30: Ηρακλής – Λεβαδειακός.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες της φάσης των «16» του Ευρωμπάσκετ διεξάγονται σήμερα στη Λιλ της Γαλλίας. Τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους προημιτελικούς είναι τα εξής: Σερβία – Φινλανδία, Ισραήλ – Ιταλία, Λιθουανία – Γεωργία, Κροατία – Τσεχία. Οι αγώνες της φάσης των «8» θα διεξαχθούν την Τρίτη και την Τετάρτη. Οι ημιτελικοί την Πέμπτη και την Παρασκευή και ο τελικός την Κυριακή.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Οι τελικοί του ανσάμπλ (5 κορδέλες, 6 κορύνες / 2 στεφάνια) ρίχνουν την αυλαία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής που πραγματοποιείται στη Στουτγάρδη.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Η τελευταία πράξη παίζεται σήμερα στο Σότσι της Ρωσίας, όπου διεξάγεται το τουρνουά Open του World Tour. Τις ελληνικές ομάδες εκπροσώπησαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος – Νίκος Ζουπάνης και Βίκυ Αρβανίτη – Μαρία Τσιαρτσιάνη.

ΤΕΝΙΣ: Με τον τελικό του διπλού γυναικών και αυτόν των ανδρών, ολοκληρώνεται σήμερα στη Νέα Υόρκη το Αμερικανικό Οπεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή