Ολυμπιακός – Πλατανιάς 3-1

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Πλατανιά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, κάνοντας το 3Χ3 στο πρωτάθλημα. Σκόρερ του αγώνα ήταν οι Ντουρμάζ (11΄), Ντομίνγκες (52΄), Μαζουακού (59΄), ενώ για τους Χανιώτες, που δεν έχουν ακόμη βαθμό, μείωσε στο 71΄ ο Μπανανά.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο πρώτο μόλις λεπτό όταν ο Ντα Κόστα ανέτρεψε τον Γιακουμάκη. Ο Ρομπέρτο όμως σταμάτησε το σουτ του Ντίνα από τα έντεκα βήματα κι έτσι αποφεύχθηκε το αγχωτικό ξεκίνημα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντουρμάζ άνοιξε το σκορ και από τότε οι γηπεδούχοι δεν έπαψαν να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον η ομάδα του Πειραιά ξεκινά την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της στους ομίλους του Champions League, αφού το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης υποδέχεται στο Φάληρο την Μπάγερν Μονάχου.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες (65’ Φορτούνης), Ομάρ, Ντουρμάζ (63’ Ερνάνι), Σιόβας, Μασουάκου, Πάρντο (80’ Φουστέρ), Καμπιάσο, Ιντέγιε. 

Πλατανιάς (Παράσχος) : Ολίμπα, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισαβλιεβιτς, Γνιάτιτς, Μπανανά, Ντίνας (77’ Ράμος), Σελίν (58’ Ιτούα), Πάγκαλος, Μαχαμάτ (61’ Μενδρινός) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή