Εκκίνηση με ντέρμπι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Εκκίνηση με ντέρμπι στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γιουβέντους αλλά και η επιστροφή του Λούις φαν Χάαλ στην Ολλανδία, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επισκέπτεται την Αϊντχόφεν, σημαδεύουν την έναρξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με τους αγώνες των πρώτων τεσσάρων ομίλων.

Σίτι και «Γιούβε» δεν θα μπορούσαν να έχουν πιο διαφορετικές εκκινήσεις στα πρωταθλήματά τους, καθώς οι μεν Αγγλοι «πετούν» στην Πρέμιερ Λιγκ με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι δε Ιταλοί έχουν μόνο έναν βαθμό από τρεις αγωνιστικές στο Καμπιονάτο. Πάντως, οι Αγγλοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Σέρχιο Αγουέρο, που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, άρα θα χρειαστούν την επιθετική ικανότητα του Βίλφριντ Μπονί. Στο ίδιο γκρουπ (4ο) παίζουν επίσης η Σεβίλλη με την Γκλάντμπαχ.

Η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ επιστρέφει έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από τον θεσμό δίνοντας απόψε ίσως τη δυσκολότερη μάχη της στους ομίλους στην έδρα της Αϊντχόφεν. Ο Φαν Χάαλ θα αντιμετωπίσει στη μάχη των πάγκων τον Φίλιπ Κοκού, που τον είχε κάποτε και παίκτη του. Επιστροφή στο Αϊντχόφεν και για τον Μέμφις Ντεπάι, που το καλοκαίρι έκανε τη μεγάλη μεταγραφή πηγαίνοντας στο Ολντ Τράφορντ. Επίσης στον β΄ όμιλο διεξάγεται ο αγώνας της Βόλφσμπουργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στον α΄ όμιλο αναμένεται η επικράτηση των γηπεδούχων, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη σουηδική Μάλμε και η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Τέλος στον γ΄ όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Γκαλατασαράι του Γουέσλι Σνέιντερ και του Λούκας Ποντόλσκι, ενώ στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπενφίκα των Μήτρογλου και Σάμαρη υποδέχεται τη Σταχτοπούτα της φετινής διοργάνωσης, Αστάνα από το Καζαχστάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή