ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

2os-agonas-dromoy-oloi-mazi-mporoyme-2101959

Αρχίζουμε Προπόνηση…

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 2ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό. Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή μας, την προσφορά μας σε τρόφιμα.

Την ημέρα και τη στιγμή, που θα παραλάβουν οι δρομείς το πακέτο της συμμετοχής τους (μπλουζάκι, νούμερο αγώνα, chip χρονομέτρησης και πληροφοριακό υλικό της διαδρομής), θα πρέπει να παραδώσουν το πακέτο τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ό,τι μπορεί ο καθένας.

 Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας. Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα, όσοι από τους φίλους του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να το δηλώσουν.

Ο  2ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει δύο διαδρομές:

Α΄Διαδρομή:  8,5 χιλιομέτρων με αριθμό συμμετεχόντων 1000 και εκκίνηση στις 9:00 το πρωί

Β΄Διαδρομή:  4,8  χιλιομέτρων με αριθμό συμμετεχόντων 500 και εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.
Η εκκίνηση του αγώνα καθώς και ο τερματισμός θα γίνουν στο χώρο ελέγχου πυρασφάλειας Καισαριανής, στο ύψος της Γέφυρας Κατεχάκη.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.

2ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του ΣΠΑΥ (Συνδέσμος για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού).