Οργή ΕΠΟ με Σούστερ για το «ναυάγιο»

Οργή ΕΠΟ με Σούστερ για το «ναυάγιο»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ με τον Μπερντ Σούστερ, ο οποίος ήταν ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία λόγω απόστασης στο οικονομικό. Χθες το πρωί, και ενώ σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΟ το χάσμα στον οικονομικό τομέα ξεπεράστηκε, ανέκυψαν θέματα που αφορούσαν τη στελέχωση του προπονητικού τιμ. Οι αξιώσεις του Γερμανού προπονητή κρίθηκαν υπερβολικές σχετικά με τον αριθμό προσώπων που θα έπρεπε να προσληφθούν για να τον πλαισιώσουν (βοηθοί προπονητή, αναλυτές στατιστικών κ.ά.), με αποτέλεσμα αντί για συμφωνία να επέλθει ρήξη. Μάλιστα η ΕΠΟ, που πλέον αναζητεί άλλες λύσεις, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον Σούστερ για αλλαγή στάσης την τελευταία στιγμή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «επανακινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά τη μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία. Ο κ. Σούστερ κλήθηκε να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει. Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών».

• Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ: «Αποφάσισε την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Επιπλέον, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων, ενώ αποφασίστηκε η πρόσληψη του κ. Σπύρου Λιβαθηνού ως άμεσου συνεργάτη του».

• Στη Εθνική Ανδρών παραμένει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος σύμφωνα με τα σχέδια των διοικούντων θα είναι ο βοηθός του επόμενου προπονητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή