Πίσω από τι κάμερες

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαφωνία για τον Τσάνα

Η παρουσία του Κώστα Τσάνα ως βοηθού προπονητή στην Εθνική Ανδρών ήταν η αιτία του ναυαγίου στις διαπραγματεύσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Μπερντ Σούστερ. Στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Τρίτη υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό, η οποία το πρωί της Τετάρτης ξεπεράστηκε. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, εξουσιοδοτήθηκε ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου να ετοιμάσει το προσύμφωνο. Ομως, λίγα λεπτά αργότερα, ο Σούστερ τηλεφώνησε στον Γκιρτζίκη, βάζοντας βέτο για την παρουσία του Τσάνα και επιμένοντας στην πρόσληψη, για τη θέση του βοηθού, προπονητή ελληνικής καταγωγής που μιλάει γερμανικά (δεν πρόκειται για τον Τοπαλίδη), τον οποίο απέρριπτε ο Γκιρτζίκης. Το συμπέρασμα είναι ότι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής συνδυάζεται αναγκαστικά με την παρουσία του Τσάνα στον πάγκο. Ειδικά τώρα που τη θέση του Τσάνα στην Εθνική Ελπίδων πήρε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Α.Μ.

Κακοί οιωνοί

Οτι θα «έθαβαν» την «πίπα της ειρήνης» τόσο γρήγορα οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού αδελφοί Αγγελόπουλοι και οι διοικητικοί ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που έχουν αντικαταστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ήταν απολύτως αναμενόμενο. Και στο… στοίχημα να ήταν, θα ήταν εύκολο να παιχτεί, αφού σε μία εβδομάδα θα διεξαχθεί ο προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων στο ΣΕΦ και ύστερα από δέκα ημέρες θα παίξουν στο πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. Αυτά τα ευχολόγια περί βελτίωσης των σχέσεων, οι έμμεσες συγνώμες και εν συνεχεία η διάψευση της αρχικής αποδοχής τους δεν τα πίστευαν ούτε όσοι τα εξέφρασαν. Ερχονται δύο σπουδαία ντέρμπι και τίποτε απολύτως δεν έχει αλλάξει στο «μίσος» που κυριαρχεί εκτός ομάδων και παικτών.

Γ. Β.

Ερχεται και η σειρά του

Και ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Νιου Γιορκ Νικς, θα είναι υποψήφιος για κλήση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ το επόμενο καλοκαίρι. Απλώς δεν χρειάζεται να το αναφέρει ο ίδιος συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή