Εξαντλεί κάθε πιθανότητα ρίσκου με Εσιέν ο Παναθηναϊκός, κανένα θέμα με Λέτο

Εξαντλεί κάθε πιθανότητα ρίσκου με Εσιέν ο Παναθηναϊκός, κανένα θέμα με Λέτο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με υπομονή και επιμονή απαντά ο Παναθηναϊκός στη φυσιολογική απογοήτευση που γεννά η παρατεινόμενη αδυναμία του Μίκαελ Εσιέν να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και στην ενδεκάδα. Το επίσημο ντεμπούτο του Γκανέζου άσου έχει αναβληθεί αρκετές φορές έως τώρα, λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς το καλοκαίρι. Η αρχική εκτίμηση μιλούσε για απουσία περίπου 40 ημερών και έκτοτε έχουν περάσει οι διπλάσιες χωρίς καν να μπει σε μια αποστολή, πόσο μάλλον να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Οι ενοχλήσεις παραμένουν, χωρίς να είναι ανησυχητικές από ιατρικής πλευράς, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν επιτρέπουν ένα ρίσκο ικανό να φέρει μεγάλο πισωγύρισμα.

Η ανυπομονησία είναι δεδομένη, μιας και ο Εσιέν δεν είναι όποιος κι όποιος, αλλά μια μεγάλη μορφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία, η απόκτηση του οποίου γέννησε μεγάλες προσδοκίες. Αυτή η φυσιολογική αδημονία του κόσμου, όμως, σταματάει στα όρια της εξέδρας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής συνεχίζουν με υπομονή στον ρυθμό που πρέπει για να γίνει, έστω και με καθυστέρηση, η σταδιακή ένταξή του στην ομάδα. Το ζητούμενο είναι ένα: να γίνουν όλα σωστά, χωρίς βιασύνη και ρίσκο, ώστε να επιστρέψει ο Εσιέν στην αγωνιστική δράση και να θυμίζει… Εσιέν, δίνοντας ποιότητα, εμπειρία και δύναμη στην ομάδα.

«Σκόνη» τις τελευταίες ώρες σήκωσε και ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Σεμπάστιαν Λέτο. Η αντίδραση ήταν άμεση και κατηγορηματική. Το σενάριο αυτό διαψεύστηκε σε όλους τους τόνους, με την υποσημείωση ότι η επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού ουδέποτε έγινε θέμα συζήτησης, ούτε καν πέρασε ως σκέψη. Ευκαιρίας δοθείσης, διαψεύστηκαν και κάποια δημοσιεύματα που άφηναν αιχμές για τον Πέτριτς, με αφορμή την άδεια που πήρε έως την Παρασκευή. Oπως τόνισαν άνθρωποι της ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένα σημείο τριβής με τον Κροάτη και η άδεια δόθηκε για προσωπικούς λόγους.

• Ο Λουντ επέστρεψε από τη Φινλανδία και μπήκε στο πρόγραμμα, όπως και ο Τριανταφυλλόπουλος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην πλάτη. Ο Μπεργκ θα επιστρέψει αύριο τελικά από τη Σουηδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή