Εκτεταμένες οι αλλαγές στον πίνακα διεθνών διαιτητών

Εκτεταμένες οι αλλαγές στον πίνακα διεθνών διαιτητών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εκτεταμένες αλλαγές στον πίνακα των διεθνών διαιτητών, που αιφνιδίασαν πολλούς, προχώρησε η Ε.Ε. της ΕΠΟ. Εκτός πίνακα τέθηκαν οι Κουκουλάκης, Γιάχος, Παππάς, Σπάθας και Τριτσώνης. Τη θέση τους πήραν οι Κύζας, Μάνταλος, Αρετόπουλος, Παπαπέτρου και Κομίνης. Οι μόνοι που διατηρήθηκαν είναι ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην κατηγορία ελίτ της UEFA, και ο Καλογερόπουλος που μπήκε πέρυσι στον πίνακα των διεθνών. Την εισήγηση έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γ. Καραμελίδης, ο οποίος είπε ότι οι διαιτητές που δεν προτείνονται δεν ορίζονταν σε παιχνίδια από την UEFA, δεν είχαν μέλλον και ως εκ τούτου πρέπει να γίνει ανανέωση στον πίνακα. Oι προτάσεις πέρασαν χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Ο Κύζας, ο οποίος έγινε διεθνής διαιτητής, ορίστηκε στο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής, Ολυμπιακός – ΑΕΚ, το οποίο θα είναι το πρώτο στην καριέρα του. Ο Κουκουλάκης θα σφυρίξει το ματς Ηρακλής – ΠΑΟΚ και ο Λαμπρόπουλος τον αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Πλατανιάς – Πανθρακικός: Μήτσιος, Πανιώνιος – Καλλονή: Παππάς, Βέροια – Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος, Λεβαδειακός – Παναιτωλικός: Σελίμος και Αστέρας Τρ. – Ξάνθη: Θάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή