Εναλλακτικό σχέδιο επίθεσης για Παναθηναϊκό

Εναλλακτικό σχέδιο επίθεσης για Παναθηναϊκό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς κλασικό σέντερ φορ και με αιχμή του δόρατος δύο περιφερειακούς επιθετικούς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Δευτέρα τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι του για τον επόμενο δίμηνο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός, δύο σερί εκτός έδρας με Ηρακλή, Βέροια και το εντός με τον Αστέρα Τρίπολης. Με δεδομένη την απουσία των Μπεργκ και Πέτριτς, ο Αναστασίου δείχνει να έχει κατασταλάξει στους Καρέλη και Καλτσά για την επίθεση, με τον Κλωναρίδη να διεκδικεί τη θέση του τελευταίου αλλά να μην έχει πολλές πιθανότητες να την κερδίσει, τουλάχιστον στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Καρέλης είναι αρκετά συνεπής στο σκοράρισμα και στην εφετινή περίοδο, έχει όμως να βρει δίκτυα από τις 22 Σεπτεμβρίου στο 3-0 επί του Λεβαδειακού (έμεινε «άσφαιρος» στα ματς με Πλατανιά, Σκόντα Ξάνθη και με την Εθνική στη Β. Ιρλανδία) κι αυτό είναι ένα θέμα, ειδικά όταν ο Καλτσάς δεν έχει σκοράρει ακόμα σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του.

Η απουσία του Μπεργκ είναι δεδομένη με τον ΠΑΣ (έπαθε τράβηγμα στον μηρό σε αγώνα της Σουηδίας) και δεν είναι σίγουρο ακόμα εάν θα προλάβει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μόλις επιστρέψει σήμερα στο Κορωπί, το ιατρικό τιμ θα εκτιμήσει την κατάστασή του και θα φανεί εάν έχει πιθανότητες να μπει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Μια πιο κλασική εναλλακτική θα ήταν ο Πέτριτς, αλλά από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στην Κροατία για σοβαρούς προσωπικούς λόγους (επιστρέφει αύριο πιθανότατα) και δεν υπολογίζεται για το ματς της Δευτέρας.

Μετά τον Λουντ, στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες κι άλλοι δύο διεθνείς. Οι Δώνης, Χουχούμης αγωνίστηκαν την Τρίτη με την Ελπίδων στο 0-4 από την Πορτογαλία στην Ξάνθη και χθες έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Οι Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης έκαναν ατομικό και φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Η σημερινή προπόνηση θα είναι απογευματινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή